Veri Tabanı Sistemleri & Yüksek Öğrenim Müfredatına Uygun
Veri Tabanı Sistemleri & Yüksek Öğrenim Müfredatına Uygun
9Yorum
subay02
19.01.2013
VERİ TABANI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYENLER BURAYA
busra110
10.06.2012
Üniversite Müfredatına uygun anlaşılır güzel bir kitap tavsiye ederim
masicav
24.03.2011
Veritabanı dersleri için yardımcı ders kitabı niteliğinde çok güzel örneklerle anlaşılır bir dil kullanılmış.
Alp_Oguz
12.07.2010
Kitabin icindekiler bolumunde SQL yazdigina bakmayin kitap ORACLE anlatiyor. Gayet tabiki ORACLE ve SQL komutlari birbirine benziyor fakat yinede SQL e baslangic yapmak amaciyla dusunulmemesi gereken ancak ORACLE a baslangic amaciyla kesin okunmasi gereken bir baslangic kaynagi.
kursathoca
29.04.2010
Veritabanı öğrenmek isteyenler için harika bir kaynak 3 farklı kitap var elimde en sade anlatan bu kitap.
osghe_ibu
09.03.2010
Veri tabanıyla ilk defa tanışanlar için oldukça yararlı bir kaynak, BÖTE bölümü için tam bir ders kitabı. Sql temelini iyi almak isteyen bu kitaba da bir göz atmalı.
ozanogur
12.04.2008
en temel başlangıç seviyesinde olanlar ve ya öğrenmenler dışında kimsenin edinmemesi gereken bir kitap.
mslave06
17.03.2005
bu kitap veritabanına başlangıç yapmak için cok iyi.Genel ifadeleri anlatımı cok güzel
memogun
14.03.2005
Öğretmenim Lisede ve Meslek yüksek okulunda Bilgisayar bölümlerinde, derslere yardımcı olarak kullanıyorum. Gerçekten anlaşılır ve öğrencilerin seviyelrine göre düzenlenmiş.