Acı Öpücük - Grant Bölgesi Hakkındaki Yorumlar

KY-789357
26.10.2016
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Rahatsız edici bir konusu var ama eğer bunlara takılmazsanız okumaktan fazlasıyla keyif alacağınız bir kitap
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir
gonulyilmaz 14.11.2010
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
bu yazarın okuduğum üçüncü kitabıydı.. yazar kendisini okutuyor ama çözemediğim bir durum da var.. kitap hızlı ve bilinmez bir şekilde ilerlerken bazı yerlerde çok hızlı atlamalar yapıyor ve sanki biraz dağınıklık oluyor..belki de bana oyle geldi bilemiyorum..ancak kitap kesinlikle kendisini okutuyor ve akıcı dili sayesinde de hiç sıkmıyor.. okumak isteyenlere tavsiye ederim..
Yanıtla
2
0
Destekliyorum 
Bildir
uuuuuuuuuu 04.01.2008
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
İlk defa okuduğum bir yazarın kitabı.Fakat konusu ve anlatımı bence mükemmel.Bu kitabın siparişini verirken aslında tereddüt ettim ama iyiki almışım.Tavsiye ederim.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
MichELL_10 11.04.2012

Karin Slaughter, henüz iki kitabı basılmış yeni bir gerilim yazarı fakat otopsi sahnelerini yazmadaki açık yürekliliği ve acımasız katillerin dünyalarına girmek konusundaki gözü pekliliği ile şimdiden pek çok rakibini geride bıraktı. Kitaplarını aynı semtte geçen seriler halinde yazması akıcılığı artırıyor. Önce Körbakış`ı sonrada Acı Öpücüğü okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Umarım "A Faint Cold Fear" da yayınlandıktan kısa süre sonra dilimize çevrilir... ;))
Yanıtla
4
0
Destekliyorum 
Bildir
abidinpaşa 28.02.2008
Yazarın anlatımı çok akıcı sayfaları adeta içe içe okuyorsunuz.Konusu ise her aşamada düğüm gibi çözülüyor.Okurken asla sıkılmayacağınız,bitirdiğinizde de zamanınıza asla acımayacağınız unutulmayacak bir eser.Okuyun derim.
Yanıtla
3
0
Destekliyorum 
Bildir
musnur 16.08.2007
İlk defa okuduğum bir yazar ve kaleminden açıkçası çok etkilendim. Çok cesurca ve etkileyici bir kitap yazmış diyebilirim. Çocuk pornosunun aileleri ne duruma düşürdüğünü anlatan ve bunu gerçekten hiçbir kelime ve sözcüğünü sakınmadan anlatan yazar aslında anne babalarında biraz kulağını çekip onlara çocuklarına ve yaşamlarına sahip çıkmaları gerekliliğini hatırlatıyor. Çünkü yaşam alanımız yavaş yavaş katiller,sapıklar ve hırsızlarla kaplanmakta en azından ne tür tehlikelerle karşı karşıyayız bir fikir edinin derim.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
sanemcan07 26.04.2007
Uzun zamandır beni en çok etkileyen kitaplardan biri. Okudukça düşünüyor düşündükçe tüyleriniz diken diken oluyor. Aile içinde yaşanan sapıklığı çocuk pornosuyla birleşmesi sonucu kararan yaşamlar. Okumanızı tavsiye ediyorum. Çünkü bazen hiçbirşey göründüğü gibi değildir.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
ferrou 12.12.2006
Bence Amerika'nın gerçek iç yüzü ve temizleymediği ensest ilişkiler ve çocuk pornosu olayının açık bir özeleştirisidir bu kitap. bir kadının kendi oğlundan- hem de daha yaşı 13- hamile kalması çocuğu doğmadan kirtajla aldırması, kendi çocuklarını da bulaştırdığı sapık ilişkiler yumağı ve bunların peşindeki bir polis.bence okuyun..

hayırlı okumalar...
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
uzunvadeci 17.05.2006
ACI ÖPÜCÜK
Karin Slaughter
Polis şefi Jeffrey Tolliver Mark isimli delikanlıyı tabancasıyla ölüm tehdidi altında tutan henüz 13 yaşındaki genç kızı öldürmek zorunda kalmıştır ve genç kızın sırt çantasında henüz doğduğu anlaşılan bir bebek cesedi vardır.Genç kızın cesedine yapılan otopsi,onun uzun süredir cinsel tacize maruz kaldığını,organının sünnet edildiğini ve/fakat bebeğin annesi olamayacağını gösterir.Zira,genç kızın organı dikilmiştir.
Gerek ölen kız ve Mark’ın aileleri ve arkadaşları,polise yardımcı olmak istememektedir.Ama bir lezbiyen olan ikizi bir sapığa kurban olan ve kendisi de tecavüze uğrayan dedektif Lena Adams,bir taraftan soruşturmaya katkıda bulunmaya çalışırken diğer yanda yaşamakta olduğu ruhsal travma ile baş etmeye çalışmaktadır.Lena Adams’ın başından geçenleri bilen Mark,genç kadın ile soruşturma kapsamındaki görüşmelerinde “onun yaşadıklarını bildiğini”söylemekte ve ona kur yapmaktadır.
Ölen genç kızın arkadaşı ve Mark’ın kızkardeşi genç kız,Jeffrey’in eski eşi ve şimdilerdeki sevgilisi çocuk doktoru ve adli tıp uzmanı Sara Linton’a geldiğinde,konuşmaya fırsat bulamadan kaçırılır.
Jeffrey ve Lena yaptıkları araştırmada korkunç bir gerçekle yüzleşirler.İki ailenin de kadınlarının organize ettiği bir çocuk pornosu şebekesi söz konusudur ve kadınlar hem kendi çocuklarını ve hem de küçük yaşlarda kaçırdıkları çocukları kullanmaktadırlar.
Peki ya,öldürülen genç kızın sırt çantasındaki bebek cesedinin sırrı nedir,bebek hangi ilişkinin ürünüdür?
Bu denli sert bir gerilim/polisiye ile sanırım ilk kez karşılaştım.Çocuk tacizinin ve yasa dışı porno endüstrisinin erkeklere özgü olduğuna inanların kulakları çınlasın
Bence okuyun
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
çağanoz 26.09.2005
Acı Öpücük iyi yazılmış, özenli bir roman.
Yazar gerçekten ciddi bir tıbbi araştırma yapıp bunu okuyucuyu sıkmadan verebilmiş.
Yalnız rahatsız edecek kadar cesur bir tarzı var. İnsanı irkilten hatta iğrendiren ifadeler mevcut. Tarz olarak biraz karışık olduğu doğru. Pek çok tarzı içinde barındıran romanı belli bir yaşın altındaki okuyucuların okumamasını ruhsal sağlıkları açısından tavsiye ederim.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
ozkan07 14.11.2003
Kitabı bir solukta okudum desem yalan olmaz sanırım,3 gün zaman zarfında bitirdim.. Müthiş bir kurgu,gerek diyaloglar gerekse de karakter tahlilleri derin bir felsefi anlatımla birleşmiş,konusu itibariyle de insanı derinden sarsan bir gerilim.. Tabi kitapta bir kaç mantık ve saçma yanlışlar yapılmış.Örneğin suçlu olan Gracenin eşi Tedy nin eşinin 8 aylık hamile olduğunu bilememesi,kadının onca çevirdiği suçlardan haberinin olamaması,üstelik Grace cumartesi tuvalette çocuğu doğuruyor,ama aradan 3 gün geçmeden kanser olduğu anlaşılıyor ve yataktan çıkamıyacak hale geliyor! Tabi bu saydıklarım benim aklıma takılanlar.Ama tüm bu takılanlar romanı bir solukta okumamı engellemedi.. Ayrıca suçların nedeni ve yapılış şekilleri ortaya çıktıkça insan gerçekten kasılıyor ve içi ürperiyor,yazar gerçekten CESARETLİ..Benim tavsiyem Korku,Gerilim,Felsefe ve Psikoloji gibi öğeleri bünyesinde olağanüstü harmanlamış olan bu kitabı kaçırmamaları..
Yanıtla
21
1
Destekliyorum 
Bildir