Pedagojik Dertlenmeler
Pedagojik Dertlenmeler

Kitapyurdu Fiyatı: 33,70TL

Ürüne Git
4Yorum
kutupikra
Kitapkurdu
07.02.2021
"Eğitim, dünya değişirken sabit kalmamalı; yüksek bilinçle yeniden inşa edilmeli " fikri ekseninde aydınlatıcı bilgiler veren bir kitap. Bunun yanı sıra kitap, ebeveynlere ve eğitimcilere rehberlik ederek iletişimde dikkat gerektirecek noktaları gözler önüne sermiş.
hakan Herdem
11.11.2020
Okumaya başlamadan tribünlere oynayan klasik bir pedagoji kitabı aldığımı düşünüyordum ama öyle olmadı. Karmaşık bir alanı sade ve yerinde tespitlerle, daha önce kurulmamış cümlelerle anlatıyor. Yepyeni bir terminoloji ve bakış ortaya koyuyor. Dünya değişiyor evet. Eğitim değişiyor evet. Peki bu değişimi izleyici sıralarında takip ederek yorum yapmakla mı yetineceğiz yoksa zihnimizi hazırlayıp somut adımlar mı aytacağız? Byu adımları şimdi değilse ne zaman atacağız? Her zaman yaptığımız gibi batılı rehberlerimiz bize yön gösterdikten sonra mı? Kitap hayır diyor. Basmakalıp pedagojik formasyon metinlerinin dışına çıkan, zaman zaman zihinlere mantık bombası atan, yıkan ve yeniden yapan bir kitap bu. Okunmalı.
soyakyasemin
17.10.2020
21.yüzyılda çocuk yetiştirmek isteyen anne ve babalara, eğitimcilere rehber niteliğinde harika bir kitap.Mutlaka okunmalı.
Barış Aygener
15.10.2020
Sade ve fakat derinlikli bir anlatım, zihin açıcı, zamanın ruhunu yakalamak için rehber niteliğinde.