Sokak Kızı Maggie & Bir New York Hikayesi
Sokak Kızı Maggie & Bir New York Hikayesi

Kitapyurdu Fiyatı: 79,75TL

Ürüne Git
32Yorum
ipek karatosun
Üstat
Son derece akici ve guzel bir dili vardi. Olaylar hizli bir sekilde basliyor gelisiyor ve bitiyor. Bam.. bamm… baamm diye resmen. Ama Ben aradigimi bulamadim sanki daha fazla detay, ayrintili anlatim, dram, aci, keder ve huzun istedim dogrusu. Kitabin adi bana dolu dolu aci, huzun ve dram dolu bir roman okuyacagim hissini verdi ama oyle olmadi.
GÖKTÜRK
Kaşif
Konusu hala güncelliğini koruyan bir eser. Okuması kolay, dili sade ve akıcıydı.
İHSAN MOR
Kitapkurdu
güzeldi insanı sıkmadan rahatlıkla okunuyor
ipek karatosun
Üstat
ilk defa okudugum bir yazar oldu. begendim. diger kitaplarina da sans verebilirim.
KY-5083811
Paketleme güzeldi sorunsuz geldi
Damla Şenol
Üstat
Kopuk noktaları olsa da farklı bir eserdi.
Crescenz
Yazarın diğer kitapları gibi bunu da çok beğendim. George'un Annesi kitabında ve bu kitaptaki ortak karakterler dikkat çekici, zaten aynı binada geçiyor iki kitapta. Kenar mahallelerin ve aile yaşantılarını güzelce betimlemesi ve akıcı üslubuyla yazarın tarzını çok beğeniyorum.
Hanife Dilek Batislam
Kaşif
Kısa fakat etkileyici bir hikâye anlatılıyor.
Füsun Dönertaş
Kitapkurdu
Canavar kitabı çok güzeldi, bu kitaptan da aynı tadı alacağımı düşünüyorum.
AYSUN_BOZBAY
Kitapkurdu
Sevgisiz bir ailede büyüyen, alkolik anne ve babaya sahip olan, sürekli şiddete maruz kalan çocukların büyüyünce sevilme uğruna yaptıkları hataları anlatan kısa bir öykü.
emine Odabas
Bilemiyorum tercih meselesi tabi ama ben bazı modern klasikleri sevemiyorum buda onlardan biriydi. Genellikle mutlu sonlarla biten kitaplar tercihimdir , en sonunda içim karardı resmen.
Kagitfaresi
kısa ve öz romanda Yer yer şiddet, çatışma var. Ama sanki sonu aceleye getirilmiş gibi duruyor
Nymphaea Aurora
Üstat
Konusunu çok beğendim. Yazarın serideki diğer kitaplarını da tavsiye ederim.
atombombacıyan
güzel bir eser. tasarımı da başarılı çevirisi de
Busenita
Kısa ve ilginç bir öyküydü. Yer yer kopukluklar vardı.
hikhakkev
dili sade, konusu sürükleyici ama konular arası geçiş biraz nasıl buraya atladık dedirtiyor. genel olarak güzel.
ElfSrkya
Kitapkurdu
Akıcı ve bir çırpıda okunabilecek bir eser kesinlikle
ozgets
Kitapkurdu
serıyı tamamlamaya calısıyorum acıkcası kısa kıtaplar olsada konuları dolu dolu olusu benı ayrıca mutlu edıyor
Emre54615461
Pek beğenmedim. Konusu beni pek içine çekmedi.
çağrı yıldızgöz
Kaşif
Anlaşılır akıcı bir dili var bir çırpıda bitirdim. giriş bölümünden sonra bir kopukluk oldu. sanki arada eksik sayfalar varmış gibi hissettim. olaylar çok hızlı gelişince öyle düşündüm. eser yine de güzeldi.
1 2