Niksen & Hollandalıların Hiçbir Şey Yapmama Sanatı
Niksen & Hollandalıların Hiçbir Şey Yapmama Sanatı

Kitapyurdu Fiyatı: 120,00TL

Ürüne Git
4Yorum
hallucislongus
Kitapkurdu
yazar kitabın başında niksenin ne demek olduğunu, neyin niksen olup neyin niksen olmadığını açıklayarak başlasaydı kitap okuyucu açısından daha anlaşılabilir olabilirdi. epey sayfa okuduktan sonra anlıyorsunuz mesela çoğu insana göre hiçbir şey yapmamak olarak sayılabilecek dizi izlemek,kitap okumak gibi eylemler niksen değilmiş..niksen neymiş diye anlayayım derken niksenin tersi beynime fazla mesai yaptırdım..
Eda çelik
Kaşif
Bu kelimeleri bulmak toplulukların bu gibi alışkanlıklarını kültürlerini ortaya çıkarmak gözlemleyebilmek çok önemli bir şey, sadece bunu öğrenebilmek için bile okunmalı. Kitap sayesinde insanları birbirine yakınlaştırıyor bu bilgiler hangi ülkede olursanız olun.
Fadime DEMİRTAŞ
Kitapkurdu
Esenlikle ilgili kitaplardan hoşlanmıyor ve mantıklı da bulmuyorum. Ancak bu kitap bu konularda ki belki de en mantıklı olanı olabilir. Hiç bir şey yapmadan durabilmenin önemini anlıyor ve bunun sizin hayatınıza uygun olup olmadığını da anlatan bir kitap. Yani "bu yöntem çok iyi mutlaka yapın mutlak mutluluk burada" gibi ibarelere rastlanmıyor.
Yakup Telci
Boş yapmanın önemi ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi. Sahiden Nikslemeye ihtiyaç varmış.