Aylaklar Kumsalı
Aylaklar Kumsalı

Kitapyurdu Fiyatı: 143,55TL

Ürüne Git
42Yorum
Betül Şenol
Kaşif
Bizleri insan yapan kavramlar günümüzde ne yazık ki aylaklık olarak görülüyor.Oysa sanat, müzik, resim, felsefe, düşüncelere dalmak, hayal kurmak, doğayla iç içe olmak.. Hepsi varlığımızın yapıtaşı ve kaybetmeye basladığımız fazlasıyla kıymetli kavramlar.Kitap bir öğrenci özelinde aslında tüketim toplumunun yetişkinlere dayattıklarını sorgulamamızı sağlıyor.Diğer bir yandan okul çağındaki çocukların dünyasından kendimizi görmemiz için imkan suruyor. Bir çocuk kitabı olarak görünse de yetiskinler özellikle anne babalara tavsiyedir. Kim bilir belki bizler de günün birinde kendimizi aylaklar kumsalında bulabiliriz.
dilalp
Kitapkurdu
Kitap okuma kulübümüzde okuyup da beğendiğimiz bir kitaptı.Ara sıra aylaklık yapmak güzeldir
Esraöğrtmn
Bilge
Her çocuklar hakkında olan kitap çocuk kitabı değildir. Bu kitap da bence yetişkinlerin okuması gereken bir kitap.
Gizem Y.
Üstat
Bir çocuk kitabından çok daha fazlası olan o muhtesem kitap
Hilal Tuğba  Tabi
Kitapkurdu
Çocuklarım için almıştım ama bende okudum.Çok güzel,eğlenceli ve öğretici bir kitap.Çocuklarınıza mutlaka alın.
seydaakasap
Kaşif
Çocuk kitabı ama kesinlikle yetişkinlerinde ufkunu açacak çıkarımlar var
GlhnP
Aylak olmak isteyen Sofía’nın yeni hayatının; umdukları, buldukları ve yanından bile geçemediği isteklerinin aile düzlemine yansımasını okuyoruz. Bir çocuktan beklenemeyecek ölçüde kararlı oluşunu, sanata ilgisini, doğa sevgisini ve arkadaşlarının desteğiyle hayata karışışını okumuyor da sanki izliyoruz. Yazar ve çizer üstlerine düşeni fazlasıyla yapmışlar. Çok keyifli bir çocuk kitabı. Beşinci sınıftan itibaren okunabilir.
Nefne Yılmaz
Kitapkurdu
hız çağında aylaklığa dair bir güzelleme....
cnszmr
Kitapkurdu
Çocuk kitabı olmasına rağmen, çoook severek okuduğum bir kitap oldu.
kitapkurdu Beriş
Kaşif
cok keyifli bir kitap okunabilir
Gülcihan Oral
Kitapkurdu
Bir okuyuşta biten kitaplar arasında
Aylin İşler
Kitapkurdu
Severek oğlumla birlikte okuduk.Tavsiye ederim.
Gökhan Songül
Kitapkurdu
sadece çocukların değil yetişkinlerin de çok seveceği bir kitap okuyun okutun çok seveceksiniz
Hatice9996
Üstat
Çocuk edebiyatı başka bir şey.
Gülmira Kara
Keyif alarak okuduğumuz bir kitaptı
elifgüven
Kitapkurdu
bir çocuk kitabından çok daha öte! iyi ki çocuk edebiyatı var.
Merve Bşky
Çok severek okudum. Oğlum okuma çağına gelince mutlaka ona da göstermeye çalışacağım. 8-9 yaş için uygun keyifli bir hikaye
sevda&
Kitapkurdu
Yetişkinlerin de okuması gereken kitap ,çok keyif aldık
okur.yazar.cizer
güneşin batışına veya doğuşuna şahitlik etmek, kainatı okumak, tefekkür etmek neden aylaklık olarak değerlendiriliyor bilmiyorum
flz77
Kitapkurdu
Arkadasimin tavsiyesi uzerine aldigim ve her yetiskinin okumasi gereken bir kitap.