Eşsiz Parça / Mavi Kitap
Eşsiz Parça / Mavi Kitap

Kitapyurdu Fiyatı: 199,05TL

Ürüne Git
9Yorum
mati47
Hezarfen
Kitabı okurken adeta oyunun içinde oyun oynuyorsunuz hem gizemli hem de heyecanlı bir okuma oldu tavsiye ederim
gül-istanbul
Kaşif
Sırplı bir yazar olan Milorad Paviç’in kurguladığı aşk ve cinayet hikayesi…Rüyalar,kokular,bilinçaltı derken yazarın felsefî düşüncelerden yararlandığını anlıyoruz.Eşsiz Parça kitabını bitirince kurgunun tamamını okuduğumuzu düşünmüştüm ama bizi Mavi Kitap ile baş başa bırakınca kurgunun sonunu bizden oluşturmamız isteniyor.Yazarın edebiyat oyunlarına aşina olanların beğenebileceği bir kitap.
aka iko
Kaşif
çok enteresan bir kitap üslup olarak, çocuk kitaplarında olurdu eskiden. keşke daha çok olsa böyle.
KY-2013042
Kitapkurdu
Biraz abartılmış.. Kurgu değişik ama içerik boş.
Yakındır Bahar
Kitap gerçekten iyi bir kitap tarzını çok beğendim. Sorun çevirisinde. Anlam bütünlüğünden uzak bir çeviri.
Selin pınar ergin
Eşsiz Parça / Mavi Kitap isminden de anlaşılacağı gibi iki başlıktan oluşuyor. Alex ve Sandra ile tanışacağınız Eşsiz Parça bittikten sonra Mavi Kitap sizlere 100 farklı son sunuyor..Kendinize stres içerisinde heyecan yaratmak isterseniz bu kitabı tavsiye ederim.Oldukça farklı ve güzel bi kitap
mati47
Hezarfen
Büyük yazar oldukça şaşırtıcı bir kitaptı Beğenerek okudum
Ijon
Paviç yine şaşırtmadı. Ariadne'nin ipinin ucu kendi ellerinde olduğu için labirentin içini de doğal olarak sadece kendisi biliyor,okuyuculara kaybolmak ve sunulan edebi lezzeti tatmak kalıyor geriye.Diğer kitaplarının da Türkçeye çevrilmesi dileğiyle.
Sudakianka
Kitapkurdu
Okurlarıyla edebi oyunlar oynamayı seven Milorad Paviç yeni bir oyunla karşımızda. Bu kez geleceği görmek adına rüyaların alınıp satıldığı ve bu uğurda cinayetlerin işlendiği bir labirentteyiz. Kitap 2 bölümden oluşuyor. 1.Bölüm Eşsiz Parça’da olay örgüsünü okuyor, 2.Bölüm olan Mavi Kitap’ta ise bize sunulan 100 farklı son ihtimalinden birini seçip kendi sonumuzu oluşturuyoruz. Yazarın diğer kitaplarını da okuyan ve takipçisi olan biri olarak bu eserini de çok sevdim. Diğer kitaplarından daha akıcı ve daha kolay okunabilir oldu benim için. Labirentin koridorlarında dolaşırken Puşkin ve karakterleri ile karşılaşmak sürpriz oldu. Büyülü gerçekçilik türünde okumalardan keyif alıyorsanız sizi yine muazzam bir dil cambazlığı, hayal gücü ve sağlam bir metin bekliyor. Dil cambazlığını seven her okur bu yazarı okumalı diyorum.