Ailenin Adı Yok ya da Neden Feminist Değilim?
Ailenin Adı Yok ya da Neden Feminist Değilim?

Kitapyurdu Fiyatı: 234,00TL

10Yorum
sderyaa
Çok başarılı yazarı tebrik ediyorum
Amer Mehmedi
Ailenin kutsiyetinden bahsedip kocasının yakın arkadaşıyla evlenerek kendi kitabını iskartaya çıkarmak. Oldukça yetenekli bir yazar.
cuneyt37
cuneyt37 27 Nisan 2023
Durum tam da böyle maalesef; demek ki bilinçaltını yazmış.
azseyma
Kitapkurdu
Bölüm bölüm okudum.Tavsiye ederim
KY-8035227
deliller ve teoriler üzerinde yazılmış iyi bir kitap
batın26
Kitapkurdu
Cok büyük umutlarla aldim, yazar emek vermiş lâkin cok fazla istatistik var ben pek umduğumu bulamadım!
mualla turtayapan
Kitapkurdu
feminizm,lgbt, taciz vb. guncel konularda mantik ve bilim cercevesinde yapilmis guzel bir calisma. akp ve chp isminin daha az gectigi, iktidar ve muhalefet elestirisinden siyrilmis daha zamansiz bir kitap olsaydi daha guzel olabilirdi.
kıraathanekafası
aile kutsallığını dayatırken dönüşen dünyanın bireyi nasıl şekillendirdiğini görmezden gelmiş
KY-525146
Doğruları hatırlatarak sapkın yola sapmış toplum için ışık olmaya çalışmış Hilal hanım. Keşke içinde hala hakikat emaresi bulunan herkese okutabilsek.
Sultan_77
kesinlikle okunması gereken, farklı bir bakış açısı oluşturan yapıya sahip bir kitap
yolcu5151
Kitapkurdu
Harika bir kitap, uzun süredir gündemi meşgul eden meselelere farklı bir bakış açısı. Kanaatler değil, deliller ve teoriler var.