4Yorum
fd dmr
Kitapkurdu
Yürüyebildiğim sürece ölümden korkmuyorum diyen bu danimarkalı filozof hristiyan teolojisini eleştiren eserleri ile karşımıza çıkıyor.
Behmen Ergin
KAYGI NIN NE OLDUĞUNU <br />NASIL MEYDANA GELDİĞİNİ<br />OLUŞUMDA NELERLE KARŞILAŞILDIĞI<br />FİLOZOF UN BİZE KAZANDIRIP NASIL DAVRANMAMIZ KONUSUNDA DA ÖNERİLERDE BUNUYOR.
ketermalkhot
Kitapkurdu
Kierkegaard bu eserde öznel bir varoluş sorunu olarak kaygı kavramının varoluşsal irdelemesini yapıyor. Kierkegaard'ın en önemli çalışmalarından biri olması ve kullandığı kendine has üslup kitaba ayrı bir önem kazandırıyor.
KY-164136
S. KİERKEGAARD ESERİYLE EZİLMEDEN VE KAYGIYA TESLİM OLMADAN KAYGILI OLABİLMENİN ÖNEMİNE DEĞİNİYOR. ESER HEGEL’İN SİSTEM KURMA DÜŞÜNCESİNE KARŞI YAZILMIŞ. ESERDE ÖZELLİKLE ÖZNEL DOĞRULAR VE SONSUZLUK KAVRAMLARI ÜZERİNDE DURULMUŞ.