24Yorum
korku gerilim ve sırlarla dolu heyecan verici kitaplara bayılırım... okurken cok keyif aldim. resmen olayların ortasında buldum kendimi okumanizi tavsiye ederim.. tabiki gerilim seviyorsaniz..
Her bir satırında heyecanla ne olacak diye bekleyerek okudum. Çok güzeldi.
Sanırım yazarın ilk kitabı. Bu tarz yerli kitapları tatmak çok güzel. Oldukça başarılı.
Gerilim-korku kitaplarını seviyorsanız, üstelik Türk korku motiflerine de birazcık ilgi duyuyorsanız mutlaka okumalısınız derim. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen gereksiz detay ve diyaloglar yok, karakterler olması gerektiği kadar anlatılmış, olay arası geçişler çok iyi kurgulanmış. Türk yazarların korku türünde ilerlemiş olduklarını bu kitap sayesinde daha iyi anladım:)
Yeni yerli yazarları okumak güzel, iyi örnekleri okumak ise ayrı bir zevk. Kitabı büyük bir merakla almıştım, sonunda çok akıcı, duyarlı ve büyüleyici bir anlatımı olan bir eserle karşılaştığımı anladım. Şans verin, size iyi gelecek.
Psikolojik,polisiye gerilimlerde en sevdiğim kitaplardan bir tanesi
Gerilim ve gizem dolu bir hikâye sizi bekliyor.Akıcı ve samimi sizi yormayan harika anlatımı ile elinizden kitabı bırakamıyorsunuz. Kaleminize emeğinize sağlık Murat Baş
Yerli bir yazardan böylesine güzel ve zekice kurgulanmış bir roman okuyacağımı düşünmemiştim. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
‼️Gece Gelen kitabının yorumuyla sizlerleyim. ❓ Akıl  hastanesinde bir gece geçirdiğinizi hiç hayal etmiştiniz mi? ❓ Korkuyu ve adrenalini her an damarlarımızda hissetmeye hazır hazır mısınız? Korku filmi tadında, her anı tüyler ürpertici bir kitaptı. Korku gerilim tarzı kitapları sevenlere kesinlikle okumalarını tavsiyesi ediyorum.
Türk yazarlardan böyle korku, gerilim, polisiye okuyunca mutlu oluyorum. Yazarın anlatımı sevdim, son sayfaya kadar heyecanı yüksek bir kurgusu vardı. Her sayfada acaba şimdi ne olacak diye heyecanla okudum. Tavsiyedir.
Gerilim-korku sevenler mutlaka okumalı. yazar kurguyu o kadar güzel işlemiş ki asla tekrar düşmüyor. Hem korkuyorsunuz hem okumak istiyorsunuz. kitabı gece okuyamadığımı itiraf etmeliyim :)
Yeni yazarlardan okuduğum en iyi korku gerilim kitabıydı. Daha okuduğunuz ilk cümleden itibaren etkisine kapılıyorsunuz. Bir çekim gücüyle sizi son sayfaya kadar son surat hızla ilerletiyor. Alın okuyun asla pişman olmayacaksınız
Şahane bir kurgu, tek solukta okunacak kadar akıcı ve sade bir anlatım. Olay örgüsü öyle güzel işlenmiş ki asla sıkılmıyor ve kopmuyorsunuz kitaptan. Heyecanla sayfaları çevirirken zaman ve mekan kavramanızı kaybedeceksiniz. Siz de onlarla birlikte akıl hastanesinin koridorlarında bulacaksınız kendinizi.
Son günlerde okuduğum en iyi en heyecanlı gerilim kitabıydı. Okurken hem sorguluyor hem de olayların içine dahil oluyorsunuz. Mutlaka okuyun tavsiye ederim
Olay örgüsünü, karakterleri ve finali başarılı buldum. Tavsiye ederim.
Son dönemde okuduğum en iyi Gizem-Gerilim türünde bir kitap! Yazarın ilk kitabı ve bunu olayların akışında size hiç hissettirmiyor. İkincisini merakla bekliyorum.. Okuyun mutlaka
ne zaman bu kadar gerildigimi hatırlamıyorum. ilk kitap olmasına rağmen okuduğum türk en iyi korku türünde yazar diyebilirim. ikincisi gelsin çok istedim.
Bookstagram arkadaşlarımın sayfalarında son dönemde sürekli görüp çok beğenmeleri üzerine aşırı merak ederek aldığım bir kitap. Oldukça sürükleyiciydi. 1 günde bitirdim. Hem gerilimi tadında yaşatıyor hem de sayfaları merakla çeviriyorsunuz. Üzerinde cok çalışılan zekice kurgulanmış bir kurgu. Türk bir yazardan böylesine harika bir kurgu okuduğum için ayrıca gurur duydum. Devam kitabını sabırsızlıkla bekliyorum.
Muhteşem bir kurgu. Korku-gerilim türünde Türk bir yazar tarafından yazıldığına inanamayacağınız bir kitap. Korku kitaplarında akıl hastanesi beni en çok korkutan şeydir. Bu kitapta baştan sona kadar gerilim hiç düşmüyor ve sonunda ne olacağını öğrenmek için elinizden bırakamıyorsunuz. Karakterleri ve kurgusu gerçekten çok başarılı. Mutlaka okuyun.
Ben yazarı başarılı buldum. Hele de ilk kitap olduğu düşünülürse, okuyucuyu hikayeden kopartmadan sonuna kadar gitmiş. Katilin motivasyonu iyi, yan karakterler ve kurgu iyi. E daha ne olsun.
1 2