Kramponlu Ceset Hakkındaki Yorumlar

Aise 28.01.2005
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
beklenditiniz fazla degilse, okuyun, ehh iste
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
Katip_Smh
14.12.2015
Rmzi ÜNAL müptelası olmama sebep olan kitap bence serinin en güzeli. Akşam iş çıkışı evinize geldiğinizde kafanızı boşaltmak ve rahatlatmak istiyorsanaz Celil OKER kaleminden Remzi ÜNAL sizinle.
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir
bilgikolik 10.03.2007
Remzi Ünal polisiyelerinin ikincisi "Kramponlu Ceset". Detektifimizin bu seferki müşterisi tekstilci ve futbol kulübü başkanı İlhan Karasu. Küme düşme tehlikesi yaşayan takımının kilit maçı öncesi bir şike ihbarı alan Karasu, olayı araştırması için başvuruyor Remzi Ünal’a. Detektifimiz de olayı araştırmaya başlıyor. Tabiî her şey güllük gülistanlık, tereyağından kıl çeker gibi ilerlemiyor. Cinayetler, beklenmeyen şüpheliler ve her ipucunu titizlikle değerlendiren bir detektif...
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
uzunvadeci 30.12.2005
KRAMPONLU CESET
Celil Oker

Markalı ürün imal eden iki büyük tekstil şirketinin sahip ve yöneticileri,aralarındaki rekabeti başka alanlara da taşımışlar ve III.ligde mücadele eden iki İstanbul takımının finansör ve yöneticiliğini üstlenmişlerdir.Her iki takım da küme düşmek tehlikesiyle yüz yüzedir ve son maçlarında da rakiptirler,kaybedenin küme düşmesi kesindir.
Takımlardan birinin yöneticisi,takımdan iki oyuncunun şike yapacağı duyumunu alınca, kahramanımız özel dedektif Remzi Ünal ile iletişim kurar ve olayı aydınlatmasını ister.
Remzi Ünal,şirketin yeni kreasyonlarının tanıtıldığı defilede ilk kez görür,şirketin ve futbol takımının gözdelerini.Defile sürerken,duyduğu silah seslerinin kaynağını araştırdığında,henüz yeni tanıştığı bir fotoğrafçı/gazetecinin de cesedini bulur,fakat cesette kurşun yarası yoktur ve ölüm nedeninin kalp krizi olduğu anlaşılmaktadır.
Remzi Ünal,araştırmalarını sürdürdükçe,moda dünyasındaki mağrur ve çekici kadınlar,birbirlerini aldatan sevgililer,rakip firmanın bilgi ve gözde elemanlarını çalmak için ne gerekiyorsa yapan şirket yöneticileri,şantaj ve ihanetler ile karşılaşacaktır.Karşılaşmadığı tek olgu ise şikedir.
Ufak bir kitap elimdeki,ama olabildiğince sevimli.Remzi Ünal’ın kendine,çevresine ve yaşama bakışındaki ironiyi es geçmeyin.

Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir