Bebeklerin Ahlaki Yaşamı & İyinin ve Kötünün Kökenleri
Bebeklerin Ahlaki Yaşamı & İyinin ve Kötünün Kökenleri

Kitapyurdu Fiyatı: 145,00TL

Ürüne Git
8Yorum
ç. öz
Üstat
04.05.2026
Bebeklerle ilgili deneyler sayesinde bazı ahlaki duyguların doğuştan geldiğine isaret eden bir kitap ama sadece bebekleri anlatıyor sanılmasın genel olarak insanlığa derslerle dolu deney ve araştırmalar. Bu arada bu kitabı okuyacaksanız bu kitaba da daha pek çok kitap ve araştırmaya da atıfta bulunan Rutger Bregman'ın "Çoğu İnsan İyidir" kitabını da mutlaka okuyun derim.
Halil İbrahim Yıldız
Üstat
Güzel ve gayet akıcı bir dille yazılmış yarayışlı bir kitap.
Murat Turhan
10.05.2025
Gayet güzel ve merak uyandıran bir kitap. ahlak kavramını, iyi ve kötü kavramını hem bilimsel hem de felsefi açıdan ele almaya çalışmış.bu konuda da bebeklerden yardım almış. okumaya üşenen varsa yazarın bebekler üzerinden yaptığı deneylere youtubedan da erişebilir ve izleyebilirsiniz
serhat can
Kitapkurdu
28.04.2025
Bir çok kavramı hayat içinde yaşıyoruz, özellikle empati, merhamet,ahlak,.. daha nice değerler. Bunların kökeni nedir? Bilimsel midir? Bütün her olan biteni tek bir şeye bağlayabilir miyiz? Bağlayamaz mıyız? gibi soruları her yönden açıklamaya çalışarak beni oldukça aydınlatmış bir kitap. Notlarımı aldım.Sanırım bazı şeyleri oturtmam adına bir daha gözden geçirmeliyim.
B. A.
Kitapkurdu
17.02.2025
Ahlak gelişimini anlamak için önemli bir eser.
sBBy
27.09.2023
bebekleri anlamak için okunmalı
...Yusuf09
Kitapkurdu
24.08.2022
tezim için aldım gayet iyi
yediyukarı
Kitapkurdu
21.07.2022
"Evrim ve Darwinizm" mesaj içerikli bir kitap olmuş. Yer yer sübliminal, yer yer açık olarak yazar kendi fikirlerine kılıf yapmış yazdıklarını. Özellikle 27.sf son cümlesi doğal seçilimi ilahlaştırmış bana kalırsa :) 113.sf'da şimdilik ara verdim. Yeterlidir.