Kar Da Yanar
Kar Da Yanar

Kitapyurdu Fiyatı: 124,80TL

Ürüne Git
7Yorum
Sema Ö*
Kaşif
04.03.2026
Kar da Yanar, Ahmet Mercan’ın deneme türündeki içsel ve manevi yazılarından oluşuyor. Kitap insanın sabır, umut, inanç ve kalbin arınması gibi konularını düşündürücü bir dille ele alıyor. Ancak yazım açısından bazı eksiklikler var: Cümle başlarında büyük harf kullanımında ve özel isimlerde tutarsızlıklar gözlemleniyor. Bu, içeriğin değerini azaltmasa da okuma akışını biraz zorlaştırabiliyor. Yine de düşünce ve manevi derinliği seviyorsan, sindirerek okunabilecek, anlamlı ve etkileyici bir eser. Özellikle iç dünyasını beslemek isteyenler için önerilir.
Emrah BAŞPINAR
Kitapkurdu
20.01.2026
Zıtlıklar üzerine kurulu bu eser, imkânsız görünen duyguların ve iç çatışmaların insanı nasıl dönüştürdüğünü sade ama etkileyici bir dille anlatır.
Ays Sagl
Kitapkurdu
15.10.2025
kampanyadan tanıştığım güzel bir kitap.
Ercan  Ertunç
Üstat
14.10.2025
20-25 yıl önce alınca o zamanki diğer kitaplarından birkaç tane alıp etkileyen bir yazar Ahmet Mercan. Düzyazıyı şiirimsi yazıyor.
İlyas Çorum
Kitapkurdu
20.11.2024
Kampyadan aldığım eser güzeldi
alp'er
Kaşif
17.10.2024
Az önce son paragrafı okudum. Yayınevinin okuduğum ikinci kitabı ve ikisi de beni mutlu etti. İçerikleri gerçekten beklediğimin üstündeydi. Yazarın okuduğum ilk kitabı ve beğendim. Tavsiye edebilirim.
biaben
Kaşif
24.10.2023
Bence okudukça devamını kendi kafanızda kurmanızı sağlayan güzel bir deneme kitabı...
BerKaygana
BerKaygana 15 Aralık 2023
Neden her kitabın altında sizin yorumunuz var? Umarım kitapları gerçekten okuyorsunuz da burada yorum yapıyor ya da puan veriyorsunuzdur eğer öyle değilse kötü bir pazarlama taktiği yaptığınız. Çoğu yorumunuza baktım kitapla ilgili herhangi bir şey söylemiyor ve yuvarlak yorumlar bırakıyorsunuz