Anlatmayı Çok Düşündüm
Anlatmayı Çok Düşündüm

Kitapyurdu Fiyatı: 252,20TL

Ürüne Git
34Yorum
7. ve 8. sınıf öğrencileri keyifle okur.
Ortaokul öğrencileri için çok güzel bir kitap. Öğrencilerim çok sevdiler. Özellikle 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine tavsiye ederim.
Nehir Aydın Gökduman, çocuklar için (5. ve 6. sınıf) yazdığı kitaplarında bence daha başarılı. Bu kitapta kurgu gereğinden fazla uzamış. kitabı bitirmek için bir hayli sabır gösterdim. Kitabın tek sürükleyici yönü: Asya, babasını görebilecek mi? Babasına ne diyecek? ... gibi bir iki sorunun cevabı işte kitabı götürüyor. Babasının da bayağı çileli bir hayatı olmuş zamanında. Bu arada son zamanlarda dikkatimi bir şey çekti; kitaplarda hep boşanmış aile ler, eşler... konu oluyor. Sadece bu yazar için değil yerli yabancı on kitaptan altı yedisi annesi babası boşanmış çocuklar.... Hayırlısı.
Çok sürükleyici sonunu heyecanla beklediğim bir kitapti.
Her okuduğun bölümde acaba kitabın sonu nasıl bitecek diye bekiliyorsun her bölümü heyacan verici ve macera dolu
Okuma alışkanlığı kazandırmak isteyen aileler bu kitabı tercih edebilir.Tek kelimeyle harika ve sürükleyici bir hikayesi var.Sonu merakla bekleniyor.
Çok güzel bir kitap sürükleyici okumadığım zamanlarda acaba kitabın sonu nasıl olacak diye düşünüyodum herkes sever
inanılmaz bir kitap sadece linanin paris sırrı beni çok meraklandırdı ve sonu biraz klasik bitti daha iyi beklerdim
ortalama keyifli ama çoğunlukla monoton geldi bana ben daha fazla macera ve fantastik sevdiğim için de olabilir...
güzel bir kitap. çocuğum cok sevdi
Severek okuduğum bir çocuk kitabı. Ortaokula giden öğrenciler okumalı.
Etkileyici ve duygu dolu bir kitap. Tavsiye ederim.
çok güzel bir roman. kızım için aldım ama evdeki herkes okudu
Çok güzel bir kitap bazı yerleri hüzünlendirse de insanı.Ortaokul çağındaki çocukların çok beğenerek okuyacağımdan eminim
Aile ve arkadaşlık bağlarını konu alan güzel bir kitap
Çok sürükleyici bir kitap 10 yaşındaki oğlum çok beğendi
anlatim ve konu çok etkileyici. tavsiye ediyorum
Kitap macera, dostluk ve gizem içeriyor. Kitabı bir kaç gün içinde bitirdim. Akıcı ve ortaokul için ideal bir kitap.
Harika bir kitap. Okurken içinde kayboluyorsunuz. Beğenmeyen konuyu anlamamıştır. Nehir hanımın her kitabı harika. Her satırına bizzat şahidim.
Çok iyi bir kitap. Anlatım çok etkileyici. Bazen hüzünlü, bazen çok komik oluyordu. Kargo sorunsuz ve hızlı geldi.
1 2