Dakikalar İçinde İşletme & Etkili Bir Yönetim İçin Gereken 200 Temel Kavram
Dakikalar İçinde İşletme & Etkili Bir Yönetim İçin Gereken 200 Temel Kavram

Kitapyurdu Fiyatı: 117,98TL

Ürüne Git
7Yorum
Kitapgör
Üstat
15.07.2025
sade ve anlaşılır biraz yüzeysel
Burak1912
Kaşif
09.03.2025
Etkili bir yönetim için gerekli araçlardan bahseden kitap 12 bölümden oluşmakta, yöneticilik ve yönetimle ilgili en temel seviyede bilgiler barındırıyor. Örneğin Vilfredo Pareto'nun 80:20 kuralı gibi. Bir çok kişisel gelişim kitabına atıfta bulunuyor bunlar: Daniel Goleman - EQ Stephen Covey - Etkili İnsanların Yedi Alışkanlığı Paul Hersey - Durumdan Liderlik Ken Blanchard - Bir Dakika Yöneticisi Bill George - Özgün Liderlik Andry Grove - Sadece Paranoyaklar Yaşayabilir Charles Handy - Yönetimin Tanrıları Tom Peters & Bob Waterman - Mükemmelliğin Peşinde David Kolb - Deneyimsel Öğrenme Okurken çok basit ve gereksiz bulduğum yerleri fazla ama yine de hatırlama için iyi bir araç.
albayrak66
Bilge
13.02.2024
özellikle bu konuda kendimizi geliştirmeliyiz...
eagle_01
Üstat
18.05.2023
Dakikalar içinde serisi çok hoş ve hap gibi bilgiler sunuyor önümüze. İşletme kavramı, Yönetim ve Organizasyon gibi işletme bilimi üzerine okuma yapmak isteyenlere tavsiye ederim.
aykut3426
Kitapkurdu
05.04.2023
Serinin yeni kitabı seriye meraklı olanlar kitabı edinmeli
okuyorum ben ya
29.03.2023
Hani giriş düzeydir vs diye düşündüm ama çok yüzeysel. Yeni bir dili "giriş" adı altında sadece alfabeden bahsetmesi gibi bir husus söz konusu. Okurken bir yerden sonra sizi salak gibi hissettiriyor. 1 sene kurumsal bir yerde çalıştıysanız kitabın yarısından çoğunu biliyorsunuz demektir veya introduction to business gibi dersler aldıysanız buna hiç bakmayın derim.
sen de mi leyla
sen de mi leyla 04 Mart 2024
Yorumunuz kitabı satın almaya dair düşüncelerimi olumlu yönde etkiledi. Bahsettiğiniz şekilde kurumsal bir yerde bir müddet çalışmış bir kimsenin büyük çoğunluğunu bilebiliyor olması bu kitabı “giriş” kategorisinden dışarı atmıyor fikrimce. Gerçekten işletme alanına dair hiçbir altyapım yok ve tam da bu noktada bana temel sağlayabilecek bir kitap arayışındayım. Dakikalar içinde bir girizgah yapma konsepti bunu karşılamak için var diye düşünüyorum. Kurumsal bir kişilikseniz bence artık bir giriş kitabına ihtiyacınız yok:) Saygılar.
Onur Biçer
Kitapkurdu
08.03.2023
Seride belki de ilgimi en az çeken konuya sahip kitap. Fakat seriyi aksatmadan aldığım için bu kitabı da almış oldum. Zayıf olduğum bir alanda bana fayda sağlayacağını düşünüyorum.