Ah Biz Eşekler
Ah Biz Eşekler

Kitapyurdu Fiyatı: 186,12TL

Ürüne Git
76Yorum
Zeynel Ersin Özcan
Bilge
08.03.2026
gerçekten sürükleyici bir kitap,mizahi ögeleri de bolboş zamanınızı değerlendirmek istiyorsanız okumanızı tavsiye ederim
stefan kuntz
Kitapkurdu
29.10.2025
Çok güzel hikayeler içeriyor. Hepsi zamansız geçerliliğini koruyan, kıssadan hisse hikayeler.
Allan Poe
Kaşif
29.10.2025
Genel olarak güzel hikayelerden oluşuyor ama hikayeler arasında güzellik anlamında epey farklar var.
readermanx
Kitapkurdu
25.04.2025
Ah Biz Eşekler, Aziz Nesin’in toplumun aksaklıklarını mizah yoluyla eleştirdiği etkileyici bir eser. İnsan davranışlarını eşekler üzerinden anlatarak aslında kendimize ayna tutuyor. Hem güldüren hem düşündüren bu hikâyeler, Aziz Nesin’in keskin zekâsını ve samimi üslubunu yansıtıyor. Kısa ama çarpıcı bir kitap; okurken yüzünüzde tebessüm bırakıp içinizde hafif bir sızı bırakıyor.
ASELSAN 34
Kitapkurdu
09.05.2024
bizim millet hiç değişmez mi dedirtiyor insana ...
67karaelmas
Kitapkurdu
28.11.2023
özellikle z kuşağı mutlaka okumalı okutulmalı
Anil_Caliskan
03.06.2023
Yıllar önce yazılmış hikayeler, ama değişmeyen şeyler. Her hikaye bitişinde bir nefes verip; kendi kendinize ‘Ah Biz Eşekler’ diyeceksiniz. Harika.
Pyrexjis
Kitapkurdu
14.04.2023
Nur içinde yat Aziz Nesin. Mükemmel kitap.
nabeca
Kaşif
18.01.2023
Güncelliğini kaybetmeyen hikayeler ,mizahi ve anlamlı.
Aytekin Bozkurt
Üstat
22.06.2022
Her biri derslerle dolu olan, ama bir türlü ders alamadığımız güzel öykülerinden bir demet. Okunmalı, okutulmalı.
belgin yaman
Kitapkurdu
14.04.2022
Aziz Nesin’den okuduğum ikinci kitap ve yine çok manidar. Birbirinden güzel hikayeler mevcut içinde. Güldüren, güldürürken düşündüren aynı zamanda. Geçmişten günümüze yapılan taşlamalar özellikle çok ilgi çekici.
mindir
30.11.2021
İnsanoğlunun evrimi
maksim valerus
Kitapkurdu
23.10.2021
"İnsanoğlu naziktir, ağır sözü kaldırmaz. Eşek dersin kızar da, bin sırtına aldırmaz."
Açık ve net birisi
Bilge
İlk defa sıkılarak yarıda bıraktığım Aziz Nesin eseri. Ah biz eşekler, Garba açılan pencere, Bizim ev, Hıçkırık, İffetimi nasıl korudum hikayeleri gayet güzeldi. Bu saydıklarım dışındaki hikayelerin neden yazıldığını bile anlamadım. Sık Sık ben ne okudum şimdi dedim. Son 1-2 hikayesini okumadım.
Beril Sönmez
17.08.2021
Kültürümüzün en önemli özelliklerinden bir tanesi de hikaye anlatıcılığıdır. Aziz Nesin de yazdığı öykülerle ne kadar başarılı bir hikaye anlatıcısı olduğunu gösteriyor bizlere. Anlatım dili ve edebiyatımıza kattığı eşsiz yorumuyla Aziz Nesin'in tüm eserleri dikkatle değerlendirilmelidir bence. Bu kısa öykü kitabında da büyük yazar yine zaman geçse bile eskimeyen o kara mizahını konuşturmuş. Kesinlikle okunmalı.
özlem sancar
Kaşif
09.07.2021
Keyifli her hikaye biraz bizden
ziyatekin
Kitapkurdu
26.06.2021
Gayet keyifle okuduğum bir Aziz Nesin kitabı daha.
Ulaş Ekin
11.06.2021
Aziz Nesin'in dünyanın en büyük mizahçılarından olduğunu bu kitaptaki birkaç öyküyle kanıtlayabilirsiniz.
Kerime Özkan
19.03.2021
gayet akıcı, hikayelerde çevrenizden örnekler görebilirsiniz. Zaman değişse de değişmeyen çok şey var.
otem
12.03.2021
Aziz nesin'in tüm kitapları mutlaka okunmalı.