5Yorum
Yazarla, bu kitabı ile 2024 yılı Sait Faik Öykü Yarışması Ödülü’nü alması dolayısıyla tanıştım. Sait Faik Öykü Yarışması Ödülü’nü çok saygın bir ödül olarak değerlendiriyorum ve bu ödülü almış tüm eserleri keyifle okuyorum. Fakat bu kitap; farklı bir boyutta, zor bir öykü kitabı. Belki doğru zamanda okunması gereken bir kitap. Bir süre sonra yeniden okuyacağım.
Yazarla, bu kitabı ile 2024 yılı Sait Faik Öykü Yarışması Ödülü’nü alması dolayısıyla tanıştım. Sait Faik Öykü Yarışması Ödülü’nü çok saygın bir ödül olarak değerlendiriyorum ve bu ödülü almış tüm eserleri ve keyifle okuyorum. Fakat bu kitap; farklı bir boyutta, zor bir öykü kitabı. Belki doğru zamanda okunması gereken bir kitap. Bir süre sonra yeniden okuyacağım.
Her ne kadar ödülü bir kitap olsa da biraz sol ideoloji karışmış. Bana biraz sıkıcı geldi.
Sait Faik Hikaye ödülünü alan kitaplar serisine 2024 kazananı olarak Barlas Özarıkça - Hay kitabı ile devam ediyorum.
Yazarın okuduğum ilk kitabı, 2024 Sait Faik Hikaye ödülünü alması dolayısyla merak ettiğim yazarı yerli Cervantes diye adlandırabilirim. Okuması kolay ancak algılaması zor bir yazar.