Eğlenceli Zeka Oyunları 1(Sözcük Oyunları, Sayı Oyunları, Şekil Oyunları)
Eğlenceli Zeka Oyunları 1(Sözcük Oyunları, Sayı Oyunları, Şekil Oyunları)
8Yorum
Zafer Macit
Kitapkurdu
Elinizin altında olabilecek bir kitap
Yeşim Ertem
cok eglencelı bır kıtap cocugun hayal gucunu gelıstırmesı ıcın faydalı olabılır aynı zamanda boyamada yapabılıyor.
savassaylam
çok iyi vakit geçiriyor çocuklar
ali_volkan
Eğlenceli zeka oyunları serisinin ilki olan bu kitabı alırken içinde basit oyunların yer aldığını düşünüyordum. Bu kitabı alıp incelediğimde gördüm ki içerisinde yaratıcı, eğlendirici, eğitici ve öğretici birçok oyun ve etkinlik bulunmakta. Hangi yaşta olursa olsun herkesin bu kitabın içinde yer alan oyunları oynayası geliyor. Serinin diğer kitaplarını da mutlaka edinmek istiyorum.
rizenari53
çocukların tum duyu orgnalarını geliştirerek zekalarını açmalarına yardımcı olacak bir kitap.
kalemimin ucu
Çocukların zeka ve beyin gelişimine kesinlikle olumlu katkı yapacak türden bir kitap. Çocuklar bu kitapla hem eğlenecekler, hem de öğrenecekler. Duyarlı anne-babalara ve okul öncesi eğiticilere tavsiye olunur.
KY-259663
okulöncesi öğretmenliği okuyanlara yarayabiecek bir kitap almanızı tavsiye ederim
KY-331278
ÇOK GÜZEL.ÇOCUK YETİŞTİRME SORUMLULUĞUNU ALMADAN HER ANNE BABANIN OKUMASINDA ÇOK FAYDA BULACAĞI BİR ESER.EVLADA VERİLMESİ GEREKEN SEVGİ,ŞEVKAT VE DEĞERİN ÇOK ANLAMLI BİR ŞEKİLDE ANLATILDIĞI BİR ESER. BEN ÇOK BEĞENDİM HERKEZE TAVSİYE EDERİM.