Almanya ve Osmanlı İmparatorluğu 1914-1918
Almanya ve Osmanlı İmparatorluğu 1914-1918

Kitapyurdu Fiyatı: 345,61TL

Ürüne Git
4Yorum
kitapperver itc
Üstat
Cok degerli bir eser, atiflarin cok yapıldığını duyduğum için merakla aldim. Almanlarin Osmanli üzerine nüfus edip etmedikleri, Dünya Savaşı sirasinda Berlin - Istanbul iliskileri, Alman ve Osmanli silah kuvvetleri, ekonomik plan ve çıkarlar değiniyor. Son dönem için önemli bir kaynak. Almanlar Osmanlinin müttefiki ama kisasüreligine ve Anadolu coğrafyasında çıkar çatışması olmayan kimse yoktu. Gerçekten son dönem yedi düvelle savaştık.
aynebi
Kitapkurdu
çok değerli bir eser bu konuya direk eğilen çok fazla eser yoktur yabancı araştırmacılarca yazılmış ne bileyim yıllardır jahuda wallach ın bir askeri yardımın anatomisini baz aldık bu sebeple teşekkür ederim
Çağhan Sarı
Kitapkurdu
Yazarın seneler önce bir makalesi Tarih Vakfı Yurt Yayınları'ndan Marian Kent'in editörlüğünde yayınlanmıştı. Bu kitabının Türkçeye kazandırılması çok önemli.
Yahya Yeşilyurt
Kitapkurdu
İngilizcesinden okumuştum nihayet Türkçe’de. Alanında en çok atıf alan eserlerden. Dikkatli okumak gerekir.