Müziğin Yedi Dokunuşu
Müziğin Yedi Dokunuşu

Kitapyurdu Fiyatı: 138,55TL

Ürüne Git
5Yorum
KY-6973972
Üstat
Zoran Zivkoviç’in bu deneysel mozaik romanı, müzik ve insan hayatının beklenmedik kesişimlerini büyüleyici bir dille keşfe çıkarıyor. Otistik öğrenciler yetiştiren bir öğretmenden bir keman yapımcısının çırağına kadar çeşitli karakterlerin sıradan hayatları, müziğin dokunuşuyla gerçeküstü bir evrene taşınıyor. Italo Calvino, Franz Kafka ve Jorge Luis Borges ile kıyaslanan anlatımı, küçük ama rafine öykü parçalarıyla, okura hem şaşırtıcı hem de derin bir bütünlük sunuyor; hayatın küçük ritüellerini ve büyük anlamlarını yeniden düşünmeye davet ediyor.
jrk
Üstat
"1973 yılında belgrad üniversitesi filoloji fakültesi'nde edebiyat kuramlı genel edebiyat bölümünden mezun oldu. yine aynı okulda 1979 yılında yüksek lisansını ve 1982 yılında da doktorasını tamamladı.
muhakka
Kitapkurdu
Eserde yer alan birkaç hikaye dışında kurgulama sorunları olduğunu düşünüyorum. Benim için iz birakan bir eser olmadı.
Kamil Uğur
Kaşif
Benim için orta seviyede bir kitaptı. Çok etkilenmedim ancak kimseyi etkilemeyeyim.
KY-7515092
Konusuna olan ilgimle dikkatimi çekmişti; 7 hikayenin bir iki tanesi hariç kalanı hoş, yormayan biraz kirpik ıslatan tatlı anlatımlardı. Genel olarak öyküsever biri kanımca oldukça sever bu kitabı. Ama aksi takdirde biraz sıkıcı gelebilir. Tabii müzik genel olarak çok dikkatinizi çekmiyorsa.