Düşleyen Düşünen Dönüşen İnsan
Düşleyen Düşünen Dönüşen İnsan

Kitapyurdu Fiyatı: 260,70TL

Ürüne Git
19Yorum
ismail hakkı eröz
Kaşif
06.12.2024
Yazar, nasıl daha iyi yaşamalıyız? Temel sorusu üzerinden; okulda öğretilmeyen yaşam becerilerini, duygusal zekânın önemini, dikkat ve odaklanma becerisini, eleştirel düşünmeyi, zaman yönetimi ile bir yaşamı yeniden inşa etme konularını ele alıyor. Aynı zamanda düşünmenin ve dönüşmenin de yollarını gösteriyor. #bahareriş anlatılan konuları başarı hikâyeleriyle ve önemli araştırmalar ile destekliyor. Sosyal medyada veya başka şekilde harcanan saatlerin/zamanın nasıl kullanılacağı ve faydalı hale getirileceği açıklanıyor. Bence kişisel gelişim kitabı olmayıp araştırmaya dayanan bir eğitim kitabı. Eserin üslubu sade ve anlaşılır, zaman zaman esprili geçişler de var. Özellikle de gençlere yol gösterici ve faydalı bir eser. Kitabı dikkatli okumak ve not almak lazım. Herkese önerimdir.
İlkayabi
Hezarfen
11.05.2026
İlk dikkatimi çeken üstteki origami kağıdı ile alttaki buruşturmuş kağıt “İnsan ham hâliyle kader değildir; işlenirse dönüşebilir.” Bu çok kuvvetli bir metafor. Çünkü origami kuş mucizevi bir şey değil. Sadece doğru katlanmış bir kâğıt. Yani: * disiplin, * düşünce, * emek, * farkındalık
iyikiktplrvr
Üstat
30.04.2026
Bahar hocam ne yazdıysa alın okuyun gözüm kapalı tavsiye ederim
tubiiiikkk
Kaşif
23.11.2025
Kitabı fasılalı okuduğumdan bütüncül ve doğru bir yaklaşımla ele alamayabilirim ama başlangıçta beni içine çekti, bir eğitimci ve anne-babaya gayet anlaşılır ve samimi bir dille aktarıyordu meramını, ancak sona doğru belki de okuma sürecim uzadığından bir kişisel gelişim kitabına dönüşüverdi.
Meral Gündüz
Kitapkurdu
20.04.2025
Bahar Eriş 'in Her Çocuk Üstün Yeteneklidir kitabını beğenerek okumuştum. Ancak bu kitap için aynı düşüncede değilim. Öncelikle kitabın adı içerikle uyumlu değil, okulda ogretilmeyen yaşam becerilerinin bahsetmiyor. Kaldı ki okullarda yaşam becerileri de öğretilimiyor. Bahar Hanım Harari'den ilhamla 21. Yüzyıl yaşam becerileri anlatmak istemiş ancak bahsedilen beceriler önümüzdeki günlerde insanı ileriye taşıyabilecek yaşamsal beceriler değil kanaatimce. Asıl önemli olan beceriler bütünü görebilmek ve anlamlandirabilmektir. İçindekiler ve başlangıç kısmının kitap hakkında fikir verdiğini düşünmüyorum. Daha ayrıntılı bir İçindekiler ve daha derli toplu ve net bir giriş kısmı olabilirdi.
Bahriye Yılmaz Kasapoğlu
Kitapkurdu
Bahar hocamızın yazım dilini çok seviyorum ve çok beğeniyorum yine harika bir eser yazmış
lemandilin
Kaşif
11.02.2025
Çok içten yazılmış samimi bir kişisel gelişim kitabı. Alıntılara çok fazla yer verilmesinden yazarın kendi sesini cok fazla duyamasak da , gayet güzel.
sdere
Kitapkurdu
07.12.2024
Faydalandığım ve hediye ederek faydalandırdığım bir kitap olduğu için tavsiye ediyorum
kitapaskım
Kitapkurdu
22.10.2024
İçten, doğal ve samimi yazılmış gerçek bir kişisel gelişim kitabı.Bakiş acısı ve yol haritaları hayata geçirilebilir düşleyen , düşünen ve hayata geçirmek isteyenlere güzel bir kılavuz.
aysenurtorun
Kitapkurdu
24.09.2024
Kitap yazarının Türk olması beni çok mutlu etti okurken ve kendime yakın hissettirdi. Ben başarılı buldum bu eseri. Derlenen konularda çok iyiydi
Duygu Yiğit
Kitapkurdu
12.09.2024
İlham olunacak bir kitap mutlaka okunmasi gerekiyor
_erva_
Kitapkurdu
01.09.2024
okuması oldukça keyifli, akıcı, notlar alınası bir kitap.
sibel ucar
Bilge
07.08.2024
Araştıran,sorgulayan, psikoloji alanında deneyimli bir yazar Bahar Eriş.Keyifle okudum
Tuğba Aksoy
06.08.2024
Dikkatle ve keyifle okuyorum
Eda çelik
Kaşif
26.07.2024
Kitap dolu dolu araştırmalardan makalelerden derlemiş o yüzden değerli ve bilgi dolu. anımsatıcı satırlar sade bir dille anlatıldığı hissi veriyor.
Ayfer Yılmaz Şakır
Kitapkurdu
Harika bir kitap. Notlar ala ala keyifle okudum kitabı
Hacer Kübra Öneker
Üstat
akıcı bir kitap iyi ki okumuşum sevgili bahar erişi ❤️
emine gündüz
10.03.2024
Bir de baktım kitabın 50. sayfasına gelmişim. Yazarın üslubu samimi,sade. Faydalı bulduğum, altını çizerek okuyor olduğum bir eser. Teşekkürler Bahar hocam
Nihan Goc
Kitapkurdu
13.11.2023
Gunesin iki yuzu kitabini okumustum.cok degerli bir insan bu kitabinida sabirsizlikla okumayi bekliyorum.