Europa & Bir Tutkunun Pençesinde
Europa & Bir Tutkunun Pençesinde
4Yorum
metuva00
Kitapkurdu
26.02.2019
Yetişkinlere yönelik bir anlatı kesinlikle. Zengin uluslararası karakterler geçidiyle birlikte, hayatını toparlamaya çalışan bir adamın bazen hayli eğlenceli bir şekilde, portresini çiziyor.
M.sami Beydilli
Kitapkurdu
07.11.2015
bu kitabı da yazarın diğer kitabı kader i de alıp okuyun bence.
demether
Kitapkurdu
09.01.2013
Bir sayfayı bulan cümleler, ilk başta kitaptan vazgeçmeyi düşündürtüyor. Fakat sabredilip okumaya devam edildiğinde gerçekten güzel bir roman olduğu ortaya çıkıyor. Tavsiyem sakin ve sessiz bir ortamdayken okunması yönünde olacak.<br />
Sybaris
12.04.2012
Tim Parks'tan zarif bir kitap daha. Bir İtalyan akademisyen grubunun, özlük haklarıyla ilgili taleplerini iletmek için Avrupa Parlamentosu'na yaptığı yolculuk ekseninde, kırık bir aşk hikayesinin ve başarısız bir evliliğin mahvettiği Jerry'nin iç konuşmalarını ve zekice gözlemlerini izliyoruz. Kitaptaki Hintli-Galli kırması grotesk karakter uzun süre akıldan çıkmayacak bir tipleme. Çoğu kez komik ve eğlenceli ama yer yer de fazlasıyla lirik pasajlar içeren bir kitap. Kolay okunuyor ve sonunu merak ettiriyor. Sade üslubu ve çevirmenin ustalığı da diğer artıları. İyi bir kitap okumak isteyenler için biçilmiş kaftan.