Ürüne Git
5Yorum
Hasan Sami  Bilgili
Türk Edebiyatında derin izler bırakmaya namzet bir şairi, şiir severlerle buluşturduğu için Kitap Yurdu'na teşekkürler.Sehl-i mümteni ile yazılmış anlaması kolay ama taklidi zor olan şiirler. Şair,pek insanlığın ortak duygularına tercüman oluyor, sevgi ve aşkı tasavvufi düşence ile yorumluyor. Maddi kaygı ve hırslarla dünya hayatının koşturmacasına dalan insanı farklı bir pencereden hayata bakmaya davet ediyor. Şairin kaybolan şiirlerini de okumayı çok isterdim.
Süleyman Çapar
Kitabı bir solukta, severek okudum. Şiirler çok içten, kelimeler yerli yerinde, kulağa da göze de hitap ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Necla Çoban
İnsana ve insan sevgisine dair duyguların şiir dili ile ifade edildiği güzel bir yapıt olmuş emek verip Türk yazınına değer bir eser kazandıran Abdülkadir bilgili yi kutluyorum. Bu değerli eser'in kıymet bilenlerle buluşmasını temenni ediyorum.
İlknur  nehir
Kitapkurdu
Sayfalarını keyifle çevireceğiniz , kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz kitabı zevkle tavsiye ediyorum. Yazarımızın duygularını içtenlikle aktardığı dizeleri deneyimleyin derim keyifli okumalar.
Sevil Tok
Yazarın ilk kitabıymış. Çok şaşırdım. Kesinlikle daha fazlasını yazmalı, yayımlamalı. Duyguları okura geçiyor direkt. Ben çok beğendim. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum