Mansurun Anıları
Mansurun Anıları

Kitapyurdu Fiyatı: 245,20TL

Ürüne Git
11Yorum
HABİBE ÇEVİK AĞCA
Bilge
Mansur ve anıları çocuklara filistini gazzeyi nasıl anlatabiliriz diyenler buyrunuz
s.duygu
Kitapkurdu
yazar tuğba coşkuner tavsiyesiyle almıstım. kızım da ben de cok begendik. nacizane 5 yaş ve üzeri her cocugun okumasını isterdim.
Zeynep Demir
Üstat
Çocuk kitabı gibi gözükse de biz büyükleri de derinden etkileyen bir kitap. 6 yaş üzeri için daha uygun sanki.
Zeliha Özdemir
Bilge
okurken kalbinize dokunan bir kitap
Avugat hanım
Kaşif
Mansur'un Anıları, sayfa sayısı az ama etkisi uzun süre zihnimde kalan kitaplardan biri oldu. İlk bakışta bir çocuk kitabı izlenimi verse de aslında her yaştan okura hitap eden, çok güçlü mesajlar taşıyan bir eser. Kitabı okurken anıların yalnızca geçmişe ait hatıralar olmadığını, köklerimizi, kimliğimizi ve kültürel belleğimizi yaşatan en kıymetli miras olduğunu bir kez daha düşündüm. Bazen bir eşya, bazen bir hikâye, bazen de küçük bir hatıra; bizi biz yapan değerleri geleceğe taşıyor. Kitabın bende bıraktığı en güçlü düşünce ise şu oldu: Bir toplumu yok etmek için her zaman fiziksel bir yıkıma gerek yok. O toplumun hafızasını, hikâyelerini ve kültürel belleğini yok etmek de en az bunun kadar derin bir tahribat oluşturabiliyor. Kısa sürede okunabilecek ama üzerine uzun uzun düşünülecek, etkisini sayfaları kapattıktan sonra da hissettiren bir kitaptı.
Emir Eser
Kaşif
kızıma aldım, keyifle okuduk.
hsermet
Bilge
esd sayesinde tanistim
Melek Özdemir
Kaşif
Kitabın kapağından tutun içindeki görsellere kadar her biri ayrı güzel renkler canlı asıl konu verdiği mesaj Filistin ilerde çocuklarımın soracağı sorulara verebilecek cesareti bulduğumda birlikte de okuyacağız.
Burcu Dağhan Kaplan
Kaşif
yaaa bi kitap bu kadar mı güzel olur ablatıkı bu kadar mı iyi olur çizimleri bu kadar mı güzel olur. bayıldım önce ben sonra çocuğum. filistin temalı ya da şöyle diyeyim savaş ortasındaki bi çocuğun hayal gücü ile anlatılan çok güzel bi kitap. zaten nar çocuk yayınlarını da çok severim.
Rümeysa Gedik
Kitapkurdu
Filistin temalı çocuk kitapları arasında açık ara en iyisi. Basit pop-up yapısıyla mesajı çocuklar için somutlaştırırken, kurgusundaki incelik ve derinlik insanı gerçekten etkiliyor. Çevirisi de çok başarılı ve akıcı. Her çocuğun kitaplığında bulunmalı, kesinlikle tavsiye ederim.
Book worm
Kitapkurdu
İçerisindeki 3 boyutlu sayfa hikayeye öyle güzel bir son yazmis ki, adeta büyülendim. Her kitaplıkta olmalı.