Gümüş Yürek 1: Kayıp Dünyanın Başlangıcı (Ciltli)
Gümüş Yürek 1: Kayıp Dünyanın Başlangıcı (Ciltli)

Kitapyurdu Fiyatı: 349,14TL

4Yorum
garipbirokur
Kaşif
O kadar güzel bir kitapki kelimelerle anlatılabilir mi emin değilim ama yinede çabalayacağım. Öncelikle kitabın konusu olsun yazım dili olsun çok güzel. Yazarın ilk kitabı olması sizi yanıltmasın üslubu hiç acemice değil. bakın bazı kitaplar akıcıdır ama boştur ne konusu sizi çeker nede güzel yazılmıştır bomboş akar sizede hiçbir şey katmaz. gümüş yürekse hem akıcı hemde sizi içine çeken bir kitap. insana bir şeyler katan ve bazen düşündüren bir kitap. Damla ablanın çoğu ünlü yazardan daha iyi bir kalemi var. Okuduğum çoğu fantastik seri ile kıyaslayınca (-ki onlar daha çok satan seriler) Gümüş yüreğin ne kadar iyi bir kitap olduğunu yeniden anlıyorum. sadece Türk yazarlarla kıyaslayınca bile kesinlikle daha fazlasını hakeden bir yazar. Damla Ablanın kitaplarını gözünüz kapalı alabilirsiniz. bana güvenin aldığınıza pişman olmassınız. birde şunu eklemek istiyorum kitabın cildi olsun iç tasarımı olsun kapağı olsun içerisindeki harita dahil her şeyi o kadar özenle yapılmışki BAYILDIM.
Ezgi Derya Yıldırım
Bilge
Güncel Türk fantastik edebiyatına karşı olan önyargılarınızı kırmayı sağlayabilecek, kaliteli olduğunu düşündüğüm eserlerden bir tanesi Gümüş Yürek. Yazarın ilk kitabı olmasından kaynaklı olduğuna inandığım bazı hata veya eksiklikler var ama yine de bu keyifli ve iç ısıtan yolculuk hikayesine beş yıldız vermek istedim. Tabii daha serinin devam kitaplarını okumadığım ve ilk kitabın üstüne koymuş olduklarına yürekten inandığım için daha iyi bir yorum ve puanı onlara saklıyorum. Kitapta belli başlı betimleme tekrarları mevcut ve ana karakterimizin iç sesini okumak bazen akışı tıkayabiliyor ancak genel havası ve atmosferi oldukça iyi bir kitap. Ortalamanın üstü. Özellikle yolculuk hikayeleri, sıcak dostluk serüvenleri ve kış atmosferi sevenler için iyi bir fantastik seri başlangıcı.
Sabrizade l
Kitapkurdu
Tek bir sorun ve çelişki bile yok. Alın okuyun okutun ve şimdiden söylüyorum kitaplığınızın en özel kitaplarından biri olabilme potanasiyeline sahip
guneserol
guneserol 24 Aralık 2025
Acaba hangi yaş grubuna uygun yazar mısınız kızıma alacağım ama uygun.mu acaba içerik olarak
garipbirokur
garipbirokur 05 Nisan 2026
13 yaş ve üstü rahatlıkla okuyabilir
Nihal Yikmaz
Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen çok akıcı bir dille yazılmıştı okumasını kesinlikle tavsiye ediyorum okumayan pişman