Hizmetçinin Günlüğü
Hizmetçinin Günlüğü
14Yorum
Kitap intikam almak için bir insanın ne kadar ileriye gidebileceğini, bu duygunun küçümsenmeyecek kadar büyük olduğunu, sinsi bir yılan gibi bekleyip kurbanını hiç beklemediği bir anda vurduğunu anlatıyor. Kitapta bitmez tükenmez bir kinin karanlık okları uçuşuyor adeta. Kötülükten oluşan bir döngünün içinde dönüp duruyor, karakterlerin akıbetini merak ediyor, merak ettikçe heyecanınız katlanarak artıyor, dünyadan ilişkinizi keserek kitabın içine gömülüyorsunuz. Kitabı alırken pek istekli değildim. Yayınevi çok yeni, çeviri sorunu falan olur diye düşünmüştüm. Kitabın kapağını açınca, bu kadar akıcı bir anlatımla karşılaşacağım aklımın ucundan dahi geçmemişti. Epeydir bu denli odaklanarak bir kitap okumamıştım.
Anlatımında çok fazla edebi bir şey beklememek gerekiyor. İşlenen bir cinayet ve arkasındaki sebepleri öğreniyoruz. Ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim.
ince ince işlenin bir intikam. her şey bitti derken ters köşe devam eden gerilim. polisiye gerilim sevenlere hediye etmelik bir kitap.
elimden bırakamadım, bitince üzüldüğüm kitaplardan biri olarak unutulmazlar arasina girdi.
Keyifle, heyecanla,merakla okuduğum bir kitap. Yazarın kalemine sağlık.
Son zamanlarda okuduğum en iyi sürükleyici gerilim polisiye kitabıdır..oyle ki intikam vakti geldiginde zaman bunun işaretlerini size verir..peki intikam için ne kadar ileri gidilebilir..? Her sayfada daha merak uyandiran acaba nasıl hadi bee dedirten bir kitap..yazarla tanıştığım ilk kitabı sanirim her kitabini merakla bekleyip okuyacağım ..
intikam duygusu ile yıllarca yaşamak. gayet iyiydi ve sonuna kadar güzel ilerledi.
monte cristo kontundan sonra okuduğum en iyi intikam temalı kitaptı. tabi ki bir edmund dantes değildi ama Kit'de güzel iş çıkarmış
intikam soguk yenen bir yemektir sözü bu kitaba cuk oturuyo
Bu aralar Hizmetçi konulu kitaplar çok revacta, bu da onlardan biri. Keyifle okudum. Tavsiye ederim
Son zamanlarda okuduğum en akıcı, en zekice planlanmış, ters köşe ve son sayfaya kadar gerilimin azalmadığı kitap. Keşke yazarın diğer kitapları da çevrilse.
harika bir intikam kitabı 1 günde bitirdim
serüven ki seni avcunun içine alıyor ve asla bırakamıyorsun.
Kitabı az önce bitirip kapağını kapattım ve dedim ki :Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaptı.Öncelikle kitap çeviri açısından başarılı.Heyecan merak hiç bitmiyor ve siz o merakla elinizde kitapla gezerken buluyorsunuz kendinizi.Ben öyleydim şahsen