Sakura Baharı
Sakura Baharı

Kitapyurdu Fiyatı: 270,00TL

4Yorum
bodakedi
Kaşif
20.12.2024
acının üstesinden gelmek ve anın tadını çıkarmak üzerine nefis bir hikâye sakura baharı. sade çizimleri ve anlatımıyla japon yaşam tarzına ve inceliğine tanık oluyoruz. sazlıkların şarkısını duyuyor rüzgarın saçlarımızı okşamasını hissediyoruz. kuşların cıvıltısını duyuyor yosunları okşuyor. her şeyin bir ruhu olduğunu ve buna kamiler dendiğini öğreniyoruz. her şeyin eninde sonunda doğaya döndüğünü... sanal saçmalıklarla donatarak kapılıp gittiğimiz çağda yüzümüzü gerçeğe çevirerek huzurun doğada olduğunu kulağa küpe ediyor. hayatı yavaşlatmak ve çevremizdeki şiiri duymak isteyenler ıskalamasın derim.
Mehmet Çelebi
Kitapkurdu
08.05.2025
Sakura Baharı kapağıyla beni ilk bakışta büyüledi; adeta tablo gibi, sadece okumak için değil, elimde tutup bakmak için bile harika. Okumaya başlarken sürekli bir olay, büyük bir gelişme bekledim ama sonra fark ettim ki bu kitap alıştığımız çizgi romanlardan farklı. Sakinliği, gündelikliği, sıradan bir hayatın güzelliklerini anlatıyor. Adeta küçük, huzurlu bir kasabaya kaçıp kafanı dinlemek gibi. Kitap bana okurken bir koşuşturma değil, bir durup soluklanma hissi verdi. Bitirdikten sonra kapağına bakmaya ve elimde taşımaya devam etmek istemem boşuna değil: Hem görsel hem ruhsal bir dinlenme sundu. Sakura Baharı, büyük olaylar beklemeyen, hayatın küçük detaylarında huzur bulan herkese tavsiye edebileceğim bir kitap.
kayıp sufi
Hezarfen
07.11.2025
Güzel ve samimi bir hikaye...
NekoZDG
Kitapkurdu
01.01.2025
Suluboya ile renklendirilmiş hoş illüstrasyonlara sahip A4 boyutunda bir çizgi roman. Japon bir anne ile Fransız bir babanın kızı Sakura’nın pek görüşmediği anneannesinin yanında geçirdiği kısa tatili konu alıyor. Kaybın yaşattığı boşluk hissi, yas, aile bağları ve Japon kültürü çerçevesinde ilerleyen oldukça dingin ve rahatlatıcı bir hikayesi var. Tek sorun 4-5 sayfanın baskısının net olmamasıydı. Çocukların ve gençlerin de okumasına uygun bir içerikte.