101Yorum
Ebreqa
Kaşif
03.02.2025
sonuna kadar gizemini koruyor. Glenn'in okuduğum üçüncü kitabi. her kitabında beni ayri hislere sevkediyor.
ZEYNEP KARAKAŞ
24.05.2022
400 sayfa nasıl aktı anlamadım. Çok sürükleyici ve merak uyandırıcı.Tam kafan da planlıyorsun bu iyi bu kötü bir bakıyorsun yanılıyorsun.gerçekten sıkılmadan okunacak bir kitap
Bulutlarca
Kitapkurdu
30.05.2020
Lütfen bu kitabı Kitapyurdu nda satar mısınız? Almak istediğim çok kitap var Kitapyurdu ndan başka sitelere de güvenemiyorum fakat sizde de satışları yok.
trinitya
Bilge
30.05.2019
Aksiyon-Gerilim romanları içinde okuduğum en iyi kitaplardan biriydi. Tavsiye ederim bu tarz sevenlere.
çizgili kazaklı kız
Kitapkurdu
tek nefeste bitirmek için can atacağınız sürükleyici bir kitap
ilker234
Kitapkurdu
07.11.2016
İlk okuduğum Meade kitabıydı. Türünün en iyilerinden biri.
ElectronicArts
12.07.2015
Klasik bir Glenn Meade romanı. Okuduğum 3. kitabı ve beni bir kez daha kendine bağladı. Baştan sonra kadar temposu hiç düşmeyen, sizi içine alarak son derece akıcı bir dille sonuna kadar götüren, şaşırtmacaların bolca yer aldığı harika bir roman. Olay örgüsünü değişik coğrafyalara taşıma yeteneğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
AslisusenOskay
03.02.2015
Gerilim korku romanlarinda glenn meade ustune tanimam.kesinlikle romanlarini tavsiye ediyorum.her sayfasi heyecan ve merak uyandiriyor diyebilirim.kesinlikle oneriyorum.
mavi ortanca
18.08.2014
Yazaı Glenn Meade ile tanışmama vesile olan kitap. Gerilim macera severlerin beğenerek okuyacağını söylemek yanlış olmaz.. Tavsiye edilir ..
shadywessa
19.04.2014
Kitap baştan aşağıya heyecan verici. Ancak klasik Glenn Meade tarzı. Her zamanki gibi hikayenin sonu kitabın tamamıyla bağdaşmıyor, alelacele sonu bağlanmış gibi geliyor. Yine de okunmaya değer..
~ Ahmet Haşim ~
12.04.2014
Brown ve Grange'den sonra okunabilir polisiye-gerilim yazarlarından olduğu kanısındayım.Avukat ablamızın annesi öldürülür,kardeşi sakat kalır ve babası da ortadan kaybolur.İki yıl sonra bir haber 'babası buzulların içinde ölü bulunmuştur.'Macera geliyorum demez ve ardından müthiş kovalamaca başlar.Ben okurken kime güveneceğimi şaşırdım.Kim iyi adam,kimin niyeti bozuk anlamak mümkün değil ki yazarı takdir ediyorum bu hususta.Mafyalı,FBI lı hoş bir kitaptı.Okunası...Bence garnge ile meade'i aynı kefeye koymamak lazım çünkü çok çok farklı tarzlarda kitapları. Bu kitap diğer Meade kitaplarından farklı olarak taihsel bir kurgu içermiyor, ama diğer kitaplardan da sürükleyicilik ya da etkileyicilik olarak altta kalır bir yanı yok , okumanızı tavsiye ederim
benatakan
23.01.2014
Temposu hiç düşmeyen güzel bir polisiye romanı.Tasvirler sıkmıyor,yazarın dilli de iyi.Tavsiye ederim.
Kürşad Göktürk
27.09.2013
Glean Meade'in okumuş olduğum ilk kitabı ve muhtemelen son olmayacak...Yazarın diğer romanlarını da okumak istiyorum.Dili, kurgusu son derece akıcı ve sürükleyici. Elinizden bırakmayacağınız, soluksuz okuyacağınız bir polisiye roman.
Alp_19
09.07.2013
Kitapta her şey çok hızlı gelişiyor.Hem sonunu merak edip hem bitmesini istemediğim kitaplardan birisiydi.
Can Acar
05.04.2013
gerçekten temposu ve dili ile insanı sürükleyen bir kitap
melikesudem
10.11.2012
Yazarın okuduğum ilk kitabı, harika, sürükleyici, çok heyecanlı, insan elinden bırakmak istemiyor.
nzmknk
Kitapkurdu
11.07.2012
Çok sürükleyici. Okurken jennifer'la beraber İsviçre'nin buzullarında dolaştığımı hissettim resmen. çok çok beğendim. Yazarını ilk kez okuyorum ve devamı geleceği kesin. Kurgusu gerilimi muhteşem. Okuduğuma memnunum.
utkcmrcu
Kitapkurdu
30.06.2012
Film izler tadında bir kitap. Tasvirler o kadar güzel yapılmış ki, senaryoyu kafanızda canlandırabiliyorsunuz. Polisiye roman tarzında bu kitabı başladığınızda en kısa sürede bitirmek isteyeceksiniz.
KY-1222032
29.05.2012
çok çok güzel,akıcı,başladığınız an itibarı ile hemen sonunu getirmek isteyeceğiniz bir kitap.Yazarın okuduğum ilk kitabıydı, diğerlerinide hemen sipariş verecem.
gül dalı
17.04.2012
Aksiyonun ve heyecanın hep zirvede olduğu müthiş bir Glen Meade kitabı. Kısacası her Meade kitabı gibi okunmaya fazlasıyla değer. Doğan Kitapçılığın kalitesi de zaten ortada. Söylenecek fazla bir şey yok.