Gösterişçi Dindarlık
Gösterişçi Dindarlık

Kitapyurdu Fiyatı: 240,50TL

Ürüne Git
18Yorum
beyo10
04.09.2024
Gösterişçiliğin dinimizdeki adı riya oluyor.Konunun günümüz kendini teşhir etme çağıkonuyu gayet güzel incelemiş yazar.
Cihat Gençer
Kitapkurdu
10.08.2024
tayfun atay görünüyorum o halde varım ile birlikte iyi gider.
İlim Kokusu
Kitapkurdu
30.11.2023
Kitap da çok fazla olmasa da altını çizdiğim, önemli gördüğüm noktalar olsa da genel anlamda fazla uzatılmış olduğuna, çok tekrara düştüğüne, konu dışına sarktığına vs. gözüm çarptı. Yani kitabın hakkı naçizane 300 sayfa değil de 100-150 sayfa olabilirmiş diye düşünmedim değil. Bazı noktalarda da konuyla alakası olmayan meselelere girdiğini ve bunların ihtilaflı meselelere dair olduğunu da söyleyebilirim. Eser, çok fazla dipnot ve alıntılara boğulmuş. Türk halkına yönelik yazılan bir kitap da bu kadar kaynak belirtilmesine lüzum yoktur kanaatindeyim. Herkese hitap etmeyebilir ve dahi sıkılabilir elinizden bırakabilirsiniz. Ama sonuç itibariyle bir emek var diyebiliriz.
kara1233
Üstat
09.05.2023
bilgilendirici bir eser faydalandım
Yunus6157
Kaşif
29.03.2023
Değerli hocadan değerli bir eser
akkman
Kitapkurdu
30.05.2022
Dindar kesimin bazen bilmeden de gösterişlik yaptığını bu kitapta da paylaşılmış. herkesin okuması gereken bir kitap
hakan_murat
Kitapkurdu
16.08.2021
Ejder Okumuş'un bütün kitaplarını tavsiye ederim. Din sosyolojisi konusunda çok önemli kitaplari var
sosyologkitaplığı
Kitapkurdu
Dindarlık üzerine çarpıcı bir eser. Çok güzel bir kitap tavsiye ederim.
Gülten_ÇAĞRI
18.02.2021
Oldukça ayrıntılı ve kavramsal çerçeve barındıran güzel bir anlatım. Konu ile ilgilenen okuyucuların çok faydalanacağını düşünüyorum.
Merve8934
Kitapkurdu
26.12.2020
İnsanın yaptığı ibadetin riyaya girip girmediğini dahi sorgulatacak türden bir eser. Çok güzel tavsiye edilir.
okudumbittiiii
09.12.2020
Günümüz dünyasındaki hızlı değişimin dindarlık üzerine olan etkilerini çarpıcı bir şekilde ortaya koyan bir eser. Tavsiye ederim.
asfiya12
Kitapkurdu
18.04.2020
kitap içinde aynı konuların tekrarlanması güzel değildi.
İbrahim4226
12.10.2018
Ejder Hocamızın harika kitaplarından biri. Farkındalık oluşturan, etkili bir eser
ŞAHI CİHAN
Bilge
08.08.2018
Allah için değilde insanların beğenisini kazanmak için yapılan amellerin İbadet değil Riya olduğunu güzelce açıklamış yazar.
okrts
Kitapkurdu
03.04.2018
Gösteriş ile dindarlık bir arada durmaz. Yazar örneklerle çok iyi anlatmış bu durumu.
yunis
Kitapkurdu
11.08.2016
Gösteri çağı, gösteri toplumu, gösterişçi dindarlık gibi konulara ilgi duyanlar için ideal bir kitap. Yazarın kitabı hazırlarken referans altığı, dipnotlarda gösterdiği kaynaklarda yine bu alanda okuma yapacaklar için yol gösterici.
Ali_Aydın
13.10.2015
Gösteriş riya yapmacıklık kibir adam gibi adam olmama her yönüyle ele alınıp işlenmiş ve durumların dini yönüne de vurgular yapılmış..ben yazarın bu çalışma sını başarılı buldum...
ikicihan
04.12.2011
ilk baskılarından okuduğum müthiş kitaplardan biri... günlük hayatımızda ki ibadetlerimizde ne kadar yapaylık olduğunu gözler önüne sermektedir. Okunmaya ve verilen zamana değecek bir kitap derim. Yazara teşekkürler