Davam - Ne Yaptıysam Allah Rızası İçin Yaptım
Davam - Ne Yaptıysam Allah Rızası İçin Yaptım

Kitapyurdu Fiyatı: 199,13TL

Ürüne Git
12Yorum
Ahmet Efe  Şahin
Kitapkurdu
26.04.2026
Erbakan hocanın davası. Beni derinden etkiledi milli bilinç kazandırdı. Allah ondan razı olsun herkesin okuması gereken mükemmel bir kitap.
Ramazan KİRAZ
Bilge
13.02.2026
Gerçekten mükemmel her gencin, her Müslümanı okuması gerekiyor.
Hasan Akkuş
Kitapkurdu
31.01.2026
bizlere her fırsatta yol gösteren nir kitap oldu.Rahmetle anıyoruz.
EDELER ÖKKEŞ
Kaşif
22.01.2026
davaya adanmış bir ömür okunmaya değer
kutakaw
Üstat
21.01.2026
10 yıldız verilebiliyor olsaydı 10 yıldız verirdim. her yurttaşın hatta her müslümanın mutlaka okuması, okullarda ders olarak okutulması gereken bir kitap. şiddetle tavsiye ediyorum
Kamil Emre
Kaşif
25.12.2025
Bir davamız olması için okumamız gereken bir dava kitabı .
MüslümanTürkler
Kitapkurdu
02.08.2025
Necmettin Erbakan’ın “Davam” adlı eseri, onun siyasi, ideolojik ve ahlaki bakış açısını derinlemesine ortaya koyan bir başucu kitabıdır. Kitap, sadece bir hatırat ya da siyasi biyografi değil; aynı zamanda bir dava manifestosu, bir milli görüş felsefesi metnidir. Erbakan, yerli otomobile karşı olanlar için şöyle diyor: ''Mesele, şeftali yerine, motor üretmek istememizdi.'' Siyasete girişi bu sözler ile olmuştur. Türkiye'de ki takoz siyasetinin milletin kanını emdiği, ülkeyi dışa bağımlı kıldığını yaşadıkları ile bir bir anlatır. Siyasete Allah razısını kazanmak istediğini yaptığını her defasında vurgular. "Biz seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz." diyerek siyaset kurumunun önemini hatırlatmıştır. İslam birliğini ve ümmet şuurunu temel alır. “Önce Ahlak ve Maneviyat” şiarıyla toplumun temelden ıslahı hedeflenir. Okuyucuya sadece bir siyasi liderin hayatını değil, bir medeniyet projesini sunar. Her Müslüman Türk gencinin mutlaka okuması gereken başyapıt.
Alpaslan Pasha
Bilge
13.07.2025
Çok İyi Bir kitap. Bütün ülkeye okutulması gerek.
hiihiihiii
Hezarfen
13.07.2025
hakiki mücahitti mekanı cennet olsun
Nesl-i han
Kaşif
04.07.2025
Değerli bir insanın değerli bir eseri
Mert Yanar
Kaşif
10.06.2025
Dava adamı kimdir, nasıl olunur sorusunun cevabıdır Erbakan Hoca. Hem Müslüman hem de bilim adamı hem de milli siyasetçi olmayı başarabilmiş nadir adamlardan biri. Kitapta hem siyonist yahudi kuruluşlarını hem kapitalist-komünist sömürü sistemini hem de buna karşı önerdiği çözümleri okuyabilirsiniz. Mutlaka kütüphanenizde olmalı.
by_fatih
Hezarfen
14.05.2025
Kaliteli bir insanın, kaliteli bir eseri, mekanı cennet olsun.