Yapay Zeka
Yapay Zeka

Kitapyurdu Fiyatı: 343,20TL

Ürüne Git
8Yorum
Furkan Sayılan
Bilge
16.02.2026
A. Buğra Ferah ve Erman Taylan'ın kaleme aldığı Yapay Zekâ, Türkiye'de bu alanda yazılmış en olgun ve ayakları yere basan kitaplardan biri. İki yazarın toplamda 30 yılı aşkın teknoloji sektörü tecrübesi, sayfaların arasından süzülüyor; ne boş bir hype manifestosu ne de sıradan bir teknik el kitabı karşınızda duruyor. Kitabın en güçlü yanı, yapay zekâyı salt bir teknoloji olarak değil, bir düşünme ve çalışma biçimi değişimi olarak konumlandırması. Bu yaklaşım özellikle dijital pazarlama, SEO ve içerik stratejisi gibi alanlarda çalışanlar için çok kıymetli — çünkü yapay zekâ artık bizim işimizin "yanında" değil, tam "ortasında" duruyor. 312 sayfa boyunca temel kavramlardan ileri düzey uygulamalara, gerçek iş senaryolarından geleceğe dair öngörülere kadar dengeli bir yolculuğa çıkıyorsunuz.
Hüseyin KOL
Üstat
08.01.2026
“İşinizi yapay zekâya kaybetmeyeceksiniz, ama yapay zekâyı iyi kullanan birine kaybedeceksiniz.”, kitabın özeti bu olsa gerek.
said ünlü
Kitapkurdu
04.01.2026
Yapay zekâyı teknik karmaşaya boğmadan, doğru soruları sorarak anlatan nadir kitaplardan biri. Hem bugünü anlamak hem de yarına hazırlanmak isteyenler için güçlü bir rehber.
Vehbi Emiroğlu
Kitapkurdu
31.12.2025
Tüm hayatımızı değiştiren bir teknoloji. Buna karşı durmak imkansız. En güzeli bu teknolojiyi öğrenmek, kullanmak ve elbette onu geliştirmek. Yapay zekâ konusunda yazılmış en güzel Türkçe eser diyebilirim. Hem bilmeyenler için bir kılavuz hem de bu konuda pozisyon almak isteyenler için bir pusula.
burak budak
Kitapkurdu
30.12.2025
Sadece "yapay zeka çağı" güzellemesi yapan bir kitap değil. Masanızda sürekli tutacağınız, gün geçtikçe daha çok faydalanabileceğiniz bir kitap olmuş.
Meliha Tekin Bıyıklı
Yapay zekayı teknik detaylara boğmadan herkesin anlayabileceği bir dille ele alan başarılı bir kitap.
benan ozer
Kitapkurdu
29.12.2025
Yapay zekayı bütüncül biçimde anlatan bir kitap; yapay zekayla düşünmeye yönlendiren bir deneyim sunuyor. Okudukça bilgiyi tükettirmiyor, zihniyeti sorgulatıyor. Yeni dünyanın parçası olmak, yapay zekayı işinin doğal bir uzantısına dönüştürmek isteyen yöneticiler ve pazarlama ekipleri için gerçek bir başucu kitabı.
Seniha Safa
Kitapkurdu
23.12.2025
Bu kitabı okurken fark ettiğim en önemli şey şuydu: Yapay zekâ artık bir “teknoloji konusu” değil, bir düşünme ve çalışma biçimi. Kitap bunu çok net anlatıyor. Araç isimleri veya geçici trendler yerine, kalıcı kavramlara odaklanmış. Bu sayede okuduklarımın birkaç ay sonra geçersiz kalmayacağını hissediyorum. Teknik geçmişi olmayan biri olarak zorlanmadım; aksine konuyu ilk kez bu kadar bütünlüklü gördüm. Yapay zekâyı günlük iş akışlarıma nasıl dâhil edebileceğime dair net fikirlerle kapattım kitabı. Hızlı okunuyor ama etkisi uzun sürüyor.