Bir Avuç Saçma
Bir Avuç Saçma

Kitapyurdu Fiyatı: 257,40TL

5Yorum
gasmato
16.05.2019
Refik Halid'in kaleminin Ne kadar güçlü olduğuna bir kez daha şahitlik ediyoruz. "Kadın var kardan soğuk, kadın var kordan sıcak... Kadının muhabbette ortası yoktur. Severse baldan tatlıdır, sevmezse zakkumdan acı!"
sivasfd
24.03.2018
HER EDEBİYAT SEVERİN KÜTÜPHANESİNDE OLMASI GEREKEN NADİDE ESERLERDEN BİRİ.
mstfkrks63
Kitapkurdu
02.11.2017
Yakup Kadri’nin ‘Kalemi de tebüssümü kadar iğneli bir edip’ dediği Refik Halid’in yapıtları keskin zekâsı, nükteci kişiliği ve kıvrak üslubuyla Türk edebiyatına kazandırmış olduğu muhteşem bir eser
ozgur05
Kitapkurdu
30.04.2008
Kitap, adından da anlaşılacağı gibi biraz saçma ama bazı hikâyelerde okuyana bir ders vermeye çalışılmış. Genel anlamda herkese tavsiye edilecek bir kitap olabilir okunduğunda, okuyan küçük bir tebessüm gösterebilir. Açık ve sade bir kitaptır. Herkes tarafından okunmalıdır.
Şenay Gemeç
Kitapkurdu
29.11.2007
Yazar,kitabında küçük ve parça parça hikayelerden bahsetmektedir.Kitapta bu şekilde otuzdokuz tane hikaye bulunmaktadır.
Yazar , bu hikayelerin hepsine bir ortak yön vermeye çalışmış .Öncelikle hikayelerin hepsinde başta olaydan bahsetmiş ve hepsinide kendi yaşadı gibi göstermeye çalışmış.Olayın o yönünü bilemiyoruz tabiki belkide yaşamıştır.Kitapta o konudan bahsedilmiyor.Sadece sırayla hikayeler anlatılmış.Hikayelere ise bakış açısı ;Hepsine bir alaycı gözle bakmış ve okuyanları güldürmeye çalışmış.Hikayelerin hepsi genel anlamda güzel sayılır ama kitabın adından da anlaşılacağı gibi gerçekten biraz da saçma .saygılar.