Kağıt
Kağıt

Kitapyurdu Fiyatı: 176,00TL

Ürüne Git
4Yorum
Fatma  Yıldız
Kitapkurdu
10.04.2026
Kâğıt, insanı hiç sıkmadan okunacak akıcı ve sürükleyici bir kitap. Her insanın kendinden bir parça bulabileceği gibi derinliği ayrıca çok güzeldi. Kitabın akışının uyumu çok iyi ayrıca sonunun böyle bitmesi eninde sonunda herkesin hakkını alması çok ümit verici.
iyk
18.03.2026
Adem Gelgeç’in Kağıt adlı eseri, sade dili ve güçlü mesajıyla okuyucuyu derinden etkileyen bir hikâye sunuyor. Ankara'nın bir köyünden İstanbul'a kadar uzanan bu anlatı, yalnızca bir ailenin yaşadığı zorlukları değil; aynı zamanda toplumun ön yargılarını, dışlayıcılığını ve vicdanla yüzleşme sürecini de gözler önüne seriyor. Dil ve anlatım açısından bakıldığında kitabın genel olarak akıcı ve anlaşılır bir üslupla kaleme alındığı görülüyor. Bu sadelik, hikâyenin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor. Yer yer detaylı açıklamaların yoğunlaştığı bölümler ve küçük yazım hataları dikkat çekse de bunlar eserin bütününe gölge düşürecek düzeyde değil ve anlatılmak istenen duygunun ve verilmek istenen mesajın önüne geçmiyor. Kağıt, bir “kâğıt” parçasının hayatları nasıl değiştirebileceğini simgesel bir şekilde anlatmakla kalmıyor; toplumsal duyarlılığı arttıran, düşündüren ve duygulandıran bu kitap, hem edebi yönü hem de verdiği mesaj açısından okunmayı hak ediyor.
Abdullah Sarıaslan
Kitapkurdu
17.03.2026
Kitaptaki anlatım tarzı ve betimlemeleri çok beğendim. Epey etkilendim ve hüzünlendim. Okumaya başladıktan sonra elimden bırakamadım. Kalemine sağlık.
Elif Salık
Kitapkurdu
10.03.2026
Kitap elime geçer geçmez 2 saat içinde bitirdim okurunu sıkmayan sayfaları merak içinde çevrilen bir kitap olmuş yazarın kalemine sağlık