Tanrının Kırbacı Attila 2
Tanrının Kırbacı Attila 2
6Yorum
arayici
kitap çok hoş o dönemi yaşatıyor resmen okuyucuya
YavuzSelim1907
Uzun ama kesinlikle sıkıcı değil. Tarihe merakı olanlar için okunması gereken bir kitap.
BarisUNEY
Muncuk Han'ın oğlu Bleda ve Ruga'nın kardeşi Tanrının kırbacı Attila. Müthiş bir roman. Attila'nın cesareti, zekası ve düşmanlarına korku dolu anlar yaşatması. 14 - 15 yaşındayken Roma'lılara esir düşüp daha sonra Roma'lıların korkulu rüyası olan Büyük Kağan Attila. Her şeye rağmen, duyabilen kulaklar için, bozkırlar hâlâ Hunların Büyük Kağanı'nın göklere çıkartıldığı şarkılarla çınlıyor ve yıldızlar Attila'nın ilk öğrendiği çocuk melodisini tekrarlıyor: Ne mutludur Neşeli ruhlarla dolu olan Ve önlerinde atların otladığı Büyük yurtlarla uzaklara gitmek... Gerçekten çok güzel bir roman tavsiye ederim.
Hamilkar Barka
2 cildini de okudum, Hun tarihine merakı olanlar için okunması gereken romanlardan.
svktcglyn
2.ciltlik ve uzun bir eser olmasına rağmen gayet başarılı.Daha 1.ciltteyim.hafif roman tadında olması aslında güzel olmuş.Okuyucuyu sıkmıyor.dipnot olmamasına rağmen yararlanılan kaynaklar son sayfada belirtilmiş zaten.gayet akıcı ve heyecanlı özellikle tarihle ilgilenenler için başarılı bir eser
hugedik
Kitapkurdu
Atilla'nın 1. cildi okunupta devamının okunmaması olmaz. zaten 2. kitapta 1. sayfadan başlamıyor. tamamen devam sayfa numarasına kadar sürükleyici. kitabın 2. cilti meraklısı için şart.