Tuzlu Kahve (Ciltli) / Hayat Böyle Bir Şey Değil mi
Tuzlu Kahve (Ciltli) / Hayat Böyle Bir Şey Değil mi
10Yorum
KY-664190
31.05.2016
Baya uzun zaman geçti bu kitabı okumamın üzerinden ama hala hatırlıyorum. Çok güzel ve sıcak hikayeler vardı. Hele o tuzlu kahve hikayesi. Çok güzeldi. Kısa kısa hikayeler yüzünüzü gülümsetecek.
OkuyanTürk.
Kitapkurdu
23.05.2016
İçerisinde çok hoş hikayeler olan, aslında bir kısmını muhakkak duymuş olduğunuz hikayelerden oluşan ve insana yaşama sevinci, huzur, iyilik veren bir kitap. Okurken sizi rahatlattığını hissedeceksiniz. Çok akıcı bir üslupla yazılmış. Geveze'nin çok nitelikli bir Ada'm olduğunu düşünüyorum ve bu kitabı da bu düşüncelerimi perçinledi. İnşallah diğer kitaplarını da alacağım.
seyyah-ı garibe
04.04.2016
Daha önce dinlediğiniz,okuduğunuz bazı hikayeleri de içeren şirin bir kitap olmuş,beğendim..Kahve tadında okuyabilirsiniz..
Ömer Faruk İnceler
Üstat
her bir hikayede giz yatan bir eser.sürükleyici ve eğitici.
btl97
20.01.2012
çok güzel bir kitap.okurken çok eğlendim.sizinde severek okuyacağınızı düşünüyorum.tavsiye ederim
ehyyy
29.04.2010
ÇOK GÜZEL BİR KİTAPTI .. İNSANLARI SIKMIYOR. KISA KISA HİKAYELERDEN OLUŞUYOR VE BU HİKAYELER İNANIN İNSANIN DÜŞÜNCELERİNDE OLUMLU BİR DEĞİŞMEYE SEBEP OLUYOR.. KİŞİSEL GELİŞİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR KİTAP ... BU DERLEMEYİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM GERÇEKTEN HAYATA DAİR ÇOK GÜZEL HİKAYELERDEN OLUŞUYOR.
Özgün Çengel
05.03.2010
mizahtan uzaklaşıp biraz da duygusal yönünü açığa çıkardığı bir kitap. kısa kısa öykülerden oluşuyor . ayrıca ciltli baskısının içinden gevezenin sesinden anlattığı veda hikayelerinin bulunduğu bir cd çıkıyor.
nuvits
09.11.2009
Gevezenin kitaplarını hiç kaçırmadan okuyorum. herkesede tavsiye ediyorum.<br />içerisinden bir de cd çıkıyor ve sesli olarak 11 adet hikayeyi anlatıyor...
koray1905
19.09.2008
gevezenin en güzel kitaplarından biri. hikayeler çok güzel. insanı düşündüren ve duygulandıran hikayeleri okurken çok zevk alıcağınızı düşünüyorum.
smyrnaking
09.08.2008
Değişik ilginç bir kitap çok güzel hikayeler var tavsiye ederim :)