Zengin Çocuk Akıllı Çocuk / Çocuğunuza Maddi Temel Sağlamanın Yolları
Zengin Çocuk Akıllı Çocuk / Çocuğunuza Maddi Temel Sağlamanın Yolları

Kitapyurdu Fiyatı: 324,00TL

Ürüne Git
12Yorum
DMHS
Bilge
Günümüz dünyasında ve onların yetişkin dönemlerinde maddiyatın daha fazla yer tutması çocukları bu duruma hazırlamamızı gerektiriyor.Bu kitaptaki bilgilerde bu açığı önemli ölçüde kapatıyor bence tüm ailelerin okuması gereken bir kaynak.
Kerim BALABAN
Hezarfen
Çocuğumuza küçüklükten para ile ilgili anlayacağı yaşta bilgi vermeliyiz. Yaşı ilerledikçe bankaya götürüp oradaki insanları gözlemleyip orada müşteri temsilcileri ile konuşmalarını sağlamalıyız. Özellikle kitapta çocuk babasından  golf sobası almasını istediğinde babasının yaptığı uygulama müthişti. Ben bu kitabı anne - baba adaylarına ve tüm ebeveynlere tavsiye ediyorum. 
Ersin AKŞAM
Kaşif
güzel hazırlanmış bir kitap önerilebilir.
emre2714
Kitapkurdu
gunumuzdeki dünya ekonomik düzenine uygun.. ideolojik olarak yaklasilmamali gerçekçi olması benim için yeterli hayaller ve beklentiler gerçeklerden farklı olabilir artık her çocuk finansal okur yazarlığa sahip olmalı. Norveç fonu yada ABD deki ev hanımlarının finansal piyasadaki işlemleri araştırılmalı bakış açısı önemli bizde hala finansal piyasalara bakis açısı ve bilgisi bile yok. artık cocuklara tek diploma yetmiyecek
kartal0904
Robert KİYOSAKİ'nin bu kitabı da diğerleri gibi oldukça iyi.
dincerc26
Kiyosaki fikir genişliği sağalayan bir yazar ve ufuk açıyor tüm kitapları okunmalı ve uygulanmalı
üzümünçöpü
Kitapkurdu
Robert'in tüm eserleri okunmalı, bence.
Journalist1234
Kitapkurdu
Çocuğun ekonomik anlamda gelişmesine katkı sunan etkileyici bir kitap. Tavsiye edilir.
Neler_okudum_neler
Okulda öğretilmediği halde çocuğunuzun iş hayata atıldığında kendisine lazım olan öğrenme becerisini nasıl sağlaması gerektiğini ve velinin bu durumda kendisini nasıl konumlandırması gerektiğini güzel bir anlatımla anlatan bir kitap.
pnima
sevgili robert yine döktürmüş ... olayın en başına dönmüş temeline inmiş bu kitabında ... teşekkürler r.kiyosaki :)
isuatfurkan
kapitalist bakış yaklaşımı ile evlatlarınızın beynini yıkama yöntemleri.
Hülya Serbest
Kapitalist bir bakış açısı içerisinde yazılmış ama kesinlikle okunması gereken bir kitap. İçindeki bazı fikirler ve yaklaşımları beğenmedim ama, orta gelirlilerin hangi noktada yanlış yaptıkları konusunda çok net bilgileri edindiğim bir kitap.<br />Okunmalı derim.