9Yorum
Yıllar önce okumuştum. Çok beğenmiştim. Kitaplığımda denk gelince yine okumak istedim
Deniz ile ilgili macera kitaplarını sevenler için birebir...
macera romanlarında okunabilecek güzel kitaplardan bir tanesi
Cussler'dan yine denizin altında geçen, hızlı okunan ve kolay bir dili olan bir macera romanı.
cussler macera romanlarının büyük ustası gerçekten
cussler bu işi iyi yapıyor..bravo kurt austin..kayıp kenti almak için yazarın ismine bakmanız yeterli
Kitap gerçekten bir macera romanının hakkını veriyor ayrıca yazarımız da kazandığı paranın hakkını vermiş ilk sayfalarda başlayan heyecan ve merak son sayfalara kadar sürüyor farklı üç dört olay kendi içerisinde akarken sonlarda bunların çıkarımı yapılarak bitrilmiş elinize aldığınızda bırakamıyrsunuz.
bir clive cussler klasiği daha <br />yazarın birçok kitabını okudum ama en doyurucu olanı buydu diyebilirim...gerçekten macera diye buna derim ben!!!olaylar sürekli değişiyor gelişiyor...zaten kendisi dan brown un da usatasıymış.helal diyorum ve yeni kitaplarını <br />
Çok okunan romanların yazarı Clive Cussler'ın, Paul Kemprecos'la kaleme aldığı bu roman, okyanusların dibindeki 'Kayıp Kent'in peşine düşüyor. 1914 yılında bir pilotun kullandığı uçağın vurularak düşürülmesiyle başlayan roman, bu tarihi girişten sonra günümüze dönerek, Kurt Austin ismindeki kahramanıyla kayıp kenti aramaya koyulur. Okyanusun dibindeki Kayıp Kent'te kurulan bir laboratuvarda yapılan insanüstü deneyler, okyanusları tehdit eden ve hızla büyüyen yosunlar, kaçırılan bilim adamları bu romanda karşılaşılacak başlıca olaylar. Roman, gençlik iksirini bulmaya çalışan ve ölümcül projeler peşinde olan silah kaçakçıları ile Kurt Austin'in mücadelelerini hikâye ediyor.