12Yorum
üçbaş_karaman
20.04.2022
Acaba kambur sırtlı balinalar niye şarkı söyler? Bu soru yüzünden Nate ve ekibi önlerine çıkan tüm deniz memelilerini inceler.
cerpo
Kitapkurdu
21.06.2021
Bence çok kaliteli trajikomik.
A. A
Üstat
24.05.2021
yazarın tarzına bayıldım özgün birşeyler okumak için fırsat niteliğinde.
Graphomania
16.06.2020
Kitaba kitap hakkında hiçbir fikrim olmadan başladım. O açıdan değişik bir deneyimdi.
salihasultan.
Kitapkurdu
30.05.2020
Sınıf kitaplığı için almıştım. İyiydi.
Yunus Emre ÇAĞILCI
Biraz değişik fakat yazar farklı yerlere sürülüyor okuyucuyu
özleylek
02.08.2019
Alışılmadık ve sınırsız bir hayalgücü, sürükleyici bir roman
gkhn_vural
26.02.2018
Yazarın dünyası ve penceresi ilginç.
istcigdem
03.01.2018
kuzu kitabını okumuştum yazarın. güzel farklı bir anlatımı var
sulumenss
Kitapkurdu
14.07.2017
bitirdiğimde "acaba ben neden #christophermoore kitaplarını okuyorum?" derken buldum kendimi. Yazar notlarında da buldum tabi cevabını. "Genler, evrim ve memler konusundaki bilgilerin temeli Richard Dawkins'in eserlerinden kaynaklanmıştır. The Selfish Gene, The Blind Watchmaker ve The Extended Phenotype. Diğerleri de Daniel Dennett'in Darwins Dangareous Idea ve Susan Blakemore'un mükemmel kitabı, The Meme Machine'dir. Hepsini okunması gerekli kitaplar olarak tavsiye ediyorum. Ancak bitirdiğinizde benim bazı kitaplarımı okumanızı ve çok televizyon seyretmenizi öneririm. Böylelikle yeniden modern dünyada etkin olabilecek kadar aptallaşabilirsiniz. Ben bu konuda oldukça yetenekli olduğum için şanslıyım."
philcarlin
Kitapkurdu
25.04.2017
kuzuyuda okudum ve çok beğendim. bende çok kaliteli trajikomik
sevgulumm
Kitapkurdu
11.09.2011
yazar gerçekten başka bir dünyaya götürüyor inasanı.insanlıkla ilgili çok ciddi bir olay,ancak hala balinalar nde şarkı söylüyor anlaşılmış değil.güzel bir konu.