7Yorum
masiva80
06.08.2015
İmam rabbaninin tüm eserleri gibi bu da bir harika. Tasavvuf nedir öğrenmek isteyen imam rabbaniye gelsin.
KY-838373
08.04.2013
Tasavvuf konusunda biraz bilgi sahibi olunarak daha rahat anlaşılacağını düşünüyorum.
ugurselcuklu
28.05.2011
Kitabı alırken seyri süluka nasıl başlanır, neler yapmak gerekir gibi sorulara cevap bulacağımı sanmıştım hayal kırıklığına ugradım.Zira kitapta seyri süluk mertebelerinin özellikleri üzerinde durulmuş ve açıklamalar yapılmış.Çok ciddi tasavvufla ilgilenmiyorsanız ve bu konuda az eser okumuşsanız anlamakta cidden zorlanacağınız (kelimeleri değil içerik olarak anlatılan konuları anlamakta) derinliği olan ancak bu yolda ilerlemiş kişilerin anlayacağı ağır bir eser.
2a0c1a1c
05.03.2010
tasavvufla ilgilenenler için çok güzel bir kitap. sufi yayınevi bu işi iyi biliyor. baskı ve dil çok güzel. imamı rabbani hazretlerinin deryadan büyük ilminden birazcıkta olsa faydalanmak istiyorsanız mutlaka okuyun.
musti06
Kitapkurdu
10.11.2008
Çok önemli ve değerli olduğunu düşünüyorum.Tasavvufa ilgi duyan kişilerin okuyabileceği ve faydalanabileceği bir kitap.okuduktan sonra durup düşüüyorsunuz ben ne yapıyorum nerdeyim diye (tabi tasavvuf ehli için)
abdulhamithanhz
Kitapkurdu
20.05.2008
kısa sürede değil de sindire sindire anlamaya çalışarak okunması gereken kolay olmayan bir eser
axxxxcc
06.09.2007
Yazar kıymetli bir yazar ve de kitabı da kıymetli.Ancak şunu söyleyeyim kitapda türkçe olmayan kelime fazla.Kitapda türkçeleride verilmiş ama yinede zorlanabilirsiniz.Kitapta seyr-u suluktan bahsetmekte.Ve de kitap tanıtımında da belirttiği gibi Kur'an,vahdet-i vucud,vahdet-i şuhud ve benzeri konular var.