Köpeğiyle Dolaşan Kadın / (Ciltli) Otuz Yedi Seçme Öykü
Köpeğiyle Dolaşan Kadın / (Ciltli) Otuz Yedi Seçme Öykü
12Yorum
Co. Pilot
Üstat
Ciltli hali kütüphanemde bulunsun diye aldım, çoğunu değişik yayınevlerinden okumuştum. Derli toplu ve ciltli bulunsun evde.
sahintas
ÇEHOV HİKAYELERİN TOPLANDIĞI BİR KİTAP. İÇİNDE ÇOK İYİ HİKAYELER VAR.
BenliğimOkumak
Tiyatro denince bu eseri okumadan geçmemek lazım.
Burak Babadağ
Kitapkurdu
Öyküler gayet güzel.Kitap,öykü türünü sevmeme vesile oldu.Ancak İş Bankası Yayınları'ndan beklemediğim şekilde fazlaca imla ve yazım hatası var.O yüzden dört puan verdim.Aslında beş puanlık bir kitap.
morpheus79
Okurken keyif alacağınız bir eser
tuncoo
baskı müthiş. öyküler birbirinden güzel.
Lenito
Adeta Çehov'u en iyi şekilde kavramamız adına derlenmiş bir eser, içeriğinin kalitesindense bahsetmeye gerek yok gibi
Hüseyin Akar
Kitapkurdu
.Kitapta çok fazla yazım hataları yapılmış.Bu durum okurken akışı dolayısıyla motivasyonu bozuyor.Bunun dışında öykülerin çoğunu beğendim." Bahis" adlı öyküyü -nedense- içlerinden en çok beğendiğim olarak gösterebilirim.
mselim0654
Farklı zamanlarda yazılmış otuz yedi seçme öyküden oluşan bir kitap ve her öyküyü çok sevdiğimi soyleyemesemde , bazı öyküler iz bırakıyor diyebilirim. Duygu durumlarının veriliş şekli bazı öykülerde öyle canlı ki kendinizi tamamen karakterin yerinde hissediyorsunuz.
mustafa kılıç
uzun zamandir beklediğim ciltli baskısı sonunda...
whitewabbit
Kitapkurdu
Çehov'la tanışma kitabım. Ortaokulda Çehov öyküleri okumamız istenince tavsiye üzerine almıştım.Dünya edebiyatının en önemli öykücülerinden.
tan0006
Kitapkurdu
Lise ders kitaplarında, Anton Çehov'un durum öykücüsü olduğu söylenirdi. Çehov'un 'durum öyküleriyle' neyin kastedildiğini, kendisini okuduktan sonra öğrendik. Yazar, basit insanların basit hayatlarını, basit bir dille verirken, okuyucuyu şaşırtacak ayrıntıları bulup ortaya çıkarır. Çehov, hayatın yalınlığı ve karmaşası içindeki insanlık durumlarını büyük bir duyarlıkla işlediği öykü ve oyunlarıyla en önemli 19. yüzyıl yazarlarından biri. Çehov'un 'Köpeğiyle Dolaşan Kadın' isimli bu kitabı ise, yazarın otuz öyküsünü bir araya getiriyor. Öykülerin çevirisi ise, usta çevirmen Ergin Altay'a ait.