Atlantis'ten İstanbul'a Kadim El Yazmaları'nın Peşinde Hakkındaki Yorumlar

KY-937949
03.11.2015
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Yazarı bence Türkiye'nin Dan Brown'larından birisi. Heyecan verici bir kurgu olmuş, film izlemiş gibi oldum.
Yanıtla
3
0
Destekliyorum 
Bildir
çok sürükleyici bir roman. Macera, felsefe, olağandışı kurguların gerçekmişçesi bu romanda var. Kitabı satın aldıktan sonra uzun süre masamın üzerinde durdu. uzun bir süre sonra okumaya başladım. O geçen zaman benim için kayıp zaman olmuş. Çok beğendim. Kitap kurtlarına tavsiye ediyorum. M. Selim Kayişoğlu
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir
empase 19.05.2010
Atlantis (Kayıp Kıta Mu) ile kısa bir bağ kurulmasına müteakip, Uygur obasında başlayan roman birden ileriye dönük kurgu ile İstanbul'a 1977 yılına taşınıveriyor. Fantastik romanları sevenlerin çok hoşlanacağı tarzda akıcı ve sürükleyici. Bunun dışında öz Türkçe kelimeleri ara ara kullanması ve bunların açıklamalarını dipnot olarak eklemesi, eski Türk gelenek, görenek ve inanışlarını da romana serpiştirmesi bana ilginç ve öğretici geldi. Bölüm başlarında verilen sözler de son derece ilgi çekici ve iyi seçilmiş. Kısaca şahsen fantastik romanları pek sevmeyen biri olmama rağmen, kitap bana ilginç konu ve kurgusuyla çok keyif verdi.
Yanıtla
4
0
Destekliyorum 
Bildir
ugureren34 29.06.2009
Öncelikle çok sürükleyici bir roman. Romanda aradığım her şeyi buldum. Macera, felsefe, olağandışı kurguların gerçekmişçesine aktarımı. Tek yorum yazan ben olduğuma göre bu kitabın tam olarak değerini bulmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Yalnız şunu da ilave etmem gerekir ki, kitabın bir bölümünde gizli topluluğun konuşmalarında kullanılan eski dildeki kelimeler -sayfa altında açıklamaları verilmesine karşın- bana çok detaycı ve gereksiz geldi.
Yanıtla
2
0
Destekliyorum 
Bildir