3Yorum
KY-441875
18.11.2011
Cok kucuk cocuklara hitap ediyor bence kitap. 1-1,5 yas gibi. Buyudukce cocuklarin yapabilirlikleri artiyor cunku ve gundem degismis oluyor. Yurumek, merdiven cikabilmek eski onemini yitiriyor. Kitapta da bu isleri yapabilmek icin sabirsizlanma durumu var hep.
Novo_vida
18.11.2011
Benim oğlan da çok seviyor, her sayfadaki detayları inceliyor, yengeçleri buluyor, ayıcığın büyüdüğü yere gelince her seferinde şaşkınlık sesi çıkarıyor. Bence 1.5-2.5 yaş arası için eğlenceli bir kitap.
Dr.Pinar
13.04.2011
Hıkaye guzel resimler hos ama yine de oglum cok sevmedi. Bir eksiklik var bu kitapta ama ne olduguınu bulamadim ne yazik ki. Tavsiye etmekle etmemek arasindayim yani. İllaki alınması gereken bişr kitap degil oyle soyleyeyim ama alırsanız parasını hakedebilir.