13Yorum
Gerçek namaz,insanı terbiye ederek kötülüklerden uzaklaştırıp asayişi temin ettiği için,başta ailede huzur ve güven ortamı oluşur.Bu huzur ve güven ortamı aileye yansır,oradan da köye,kasabaya,şehre ve bütün ülkeye yayılır.Böylece topluma güven ve huzur gelir. ( sayfa 108 ) begenerek okudugum bir kitaptı. Gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim.
muhteşem bir eser namazla ilgili sağlık, dini, bilimsel açıdan bilgiler var. neden namaz kilmaliyim diyenler okumali
yüzeysel olmasına rağmen güzel ve akıcı, istifade edilebilir bilgi çokça mevcut...
HEM NAMAZ HEMDE SAĞLIKLA İLGİLİ GÜZELBİLGİLER VAR
Ahmet Altun benim liseden hocamdı. Kitabını büyük bir sevinçle okudum ve çok beğendim. Namaz konusunu her açıdan ele alan bir kitap olmuş
Kalemine sağlık namazı sevdirip namazda adem olmanın yollarını bizlerle paylaşmış Allah razı olsun
Namaza olan ilgim ve sevgim bu kitapla dahada arttı kaleminize sağlık sizin gibi yazarlar oldukça İslama ve ibadete olan ilgi hep artacaktır.
Anlatımı çok sade bir kitap. Namaz ile ilgili bilgisi olanlar için basit düzeyde bir kitap. Ancak namaz kılmayan, namaza yeni başlayan veya başlamayı düşünenler için güzel bir eser. Namazın önemini ayet ve hadislerle güzel bir şekilde ele almış. Ben öneriyorum. Fiyatı çok uygun ve çok çabuk okuyabileceğiniz bir kitap.
namaza sğuk olan kardeşlerimin belki bu kitabı okuduktan sonra namaza başlamasına vesile olacaktır. bir kez olsun okuyun bu kitabı.
namazın sırları adlı kitapın anlatım uslupu mükemmel. namazla ilgili aklınıza takılan bütün soruların yanıtını bulabileceğiniz bir kitap.namazsız bir yaşam olamayacağını anlayacaksınız
Ahmet Altun namaz konusunu cok sade akıcı bir dille okuyuculara yorumlamış.<br />Namazın ne kadar önemli bir ibadet olduğunu ortaya koymuş. Her yaştan müslümanın <br />okuması gereken bir kitap. Tavsiye ederim ….<br />
abdestten başlayarak namazın faydalarını anlatmış güncel bilgiler var ayrıca çok farklı tesbitler var mesela gezegenlerin dönüş yönüyle elektronların ve insanların dönüş yönünün aynı olması.kabenin ölçülerle gösterilerek dünyanın tam ortasında olması gibi örnekler var güzel bir kitap ben aldım ve beğendim tavsiye edilir.
Namazın manevi,tıbbi,sosyolojik yararlarını açıklayan çok iyi bir kitap.