8Yorum
Safak Aydın
benim ilgimi çekmedi ama hint kültürüne ve edebiyatına ilgi duyanlar bakmalı
maitreya
Tagore çok önemli bir yazar. Ben kendisini bazı sebeplerden dolayı sevemiyorum. Hint kültürü, edebiyatını seviyorsanız okuyun derim. Ama Tagore dili çok ağır olan bir yazar.
gezginmert
Hint edebiyatı-tagore ve öyküler, farklı öykü türüne meraklılar için çok güzel bir kitap
kitap sevdası
Hint kültürünü merak edenler için Tagor'un bu kitabı çok zengin anlatımlı. Her bir öykü Hint toplumu ve aile yapısı hakkında ayrıntılı bilgiler sunuyor. Her birini severek okudum. Ancak bazı öyküler gerçekten çok dramatikti ve insanda duygu seli yaşatıyordu.
byhnblk
Kısa kısa ve oldukça sürükleyici öykülerden oluşan bir kitap.Aynı zaman da size birşeyler de öğretiyor.Tavsiye ederim.
Fatma Günay
Kitapkurdu
masal gibi anlatımı,sonları aniden bitiveren öykülerin yer aldığı sürükleyici bir kitap
blghnchn
Kitapkurdu
öykülerde masal tadı var.bir çeşit büyüklere masallar gibi.aralıksız kitap okuduğum zamanlarda yine kitap okumaya devam ederek dinleniyorum.dinlenmek için seçtiğim kitapların huzur vermesi gerekiyor.bu kitabı da dinlenmek için seçmiştim.yanılmamışım.
MetinA.
Kendine has bir havası var her bir öykünün. Bazen masalsı olan anlatımı ve genellikle ani gelen sonlarıyla farklı bir tat bırakıyor. Birbirinden güzel on beş öyküden oluşan bu kitabı- güzel baskısı ve fiyatı da eklemeliyim- kesinlikle almanızı öneririm.