Hazreti Muhammed (S.A.V.)'den Özür Diliyorum
Hazreti Muhammed (S.A.V.)'den Özür Diliyorum
5Yorum
Birol Bektaş
27.10.2018
Batı bu kitabı okumaya başladığında çok kişi müslüman oldu. Bu yüzden bazı gurublar kitabı piyasadan toplamak için çok çaba sarfettiler ..
KY-355530
01.12.2016
objektif yaklaşmaya çalışmış bir kitap, ama tabii yine de müslüman olmayan biri tarafından yazıldığı göz önünde bulundurulmalı.
ottomantahoka
ottomantahoka 27 Ocak 2021
Mekkenın fethınden sonra Peygamber efendımızın davranıslarından etkılenerek musluman oldugunu hatırlatmak ısterım.
Rafo Bro
20.07.2016
Çok beğendim okumağa değer.
fatihyyr
21.09.2011
peygamberimizi anlatmaya kelimeler yetmesede. bu kısa tarifte bile mükemmel ölcüde geniş bi pencereden bakılıp anlatılmış. .insanlığın özündeki güzellik adına herşey peygamberimizde var
kurtali
01.05.2007
Ne güzel Yabancı yazarlar ve bazı hristiyanla da artık Büyük ve son peygamberin ne büyük bir insan olduğunu nasıl iyi bir aile babası olduğunu gittiği topraklar üzerinde adaleti ve hoş görüyü nasılgetirdiğini anlamışlar ve asıl ve tek Allah dini olan islama yönelmişler. Yazarın özür dilemesi ve peygamberimizin yapmış olduğu o kısa hayatındaki büyük ve güzel olaylar daha nice Hristiyanı öze dönderecek.
ottomantahoka
ottomantahoka 27 Ocak 2021
Muslumanlıga gecısı bu yazdıgı kıtaplar ,arastırmalardan sonra ozellıkle Mekkenın fethı sonrası peygamber efendımızın davranıslarından etkılenerek musluman olmuştur.