7Yorum
iremce27
15.11.2017
İçinde bir takım bilgiler barındırıyor ama ilginçtir Türkiye adına beklediğim kadar değinilmemiş.Yine de okunmaya değer.
Ömer Murat Yavaş
Bilge
06.12.2010
Bu konu herkes tarafından "yok artık daha neler" diye yorumlanıyor ama öyle değil işte. Dünya bir avuç insanın ellerinde dönüyor sanki. Herşey boş gibi. Okunup öğrenilmesi gerekiyor. Lütfen herkes okusun. Bunları hepimiz bilmeliyiz ve takip etmeliyiz.
kudunn
17.07.2009
Böyle önemli bir konuda yazılmış önemsiz bir kitap. İnternette biraz araştırma yaparak bu kitaptakinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
KY-402406
26.06.2008
Çok farklı bir kitap.Son dönemde okuduklarım arasında küresel çapraşık bağlantıları en iyi özetleyen...Kitabın bazı yerleri nefes kesen bir roman gibi heyecan verici,bazı yerleri ise bilgi bombardımanı ile dolu.Ancak yine de okunası bir kitap.Özellikle Türkiye'den iki yerde bahsediliyor.28 Şubat süreci öncesinde de Bilderberg'in etkileri görülüyor.
hdivrik
Bilge
23.06.2008
Kitabın Objektif olacağını düşünemiyorum çünkü o kadar şüphe içindeyim ki herkes birbirine oyun oynuyor bu adamlar da bu sıkı önlemlere rağmen nasıl bu yazar bu kadar bilgi edinebilmiş bu da yönlendirme mi acaba diye aklından geçiyor insanın kısacası.Roger Garaudy'nin nehir yayınlarından Çöküşün Öncüsü ABD adlı kitabı da burada yazılanları doğrular biçimde yazılmış.İnsan donup kalıyor.Ne diyeceğimi bilemiyorum bu kitap hakkında...Şaşkınım.Ama mutlaka okunup bilgi edinilmesi gerekir.
KY-583735
25.04.2008
Bilderberg için herkes birşeyler söylüyor bu kitab en objektif kitab olduğunu düşündüğüm için aldım ve okudum.Gerçekten güzel bir kitab.
drgokselb
22.10.2007
Yazar bu kitabı yazmadan önce bilderberg toplantılarını izlemek için bayağı zamanını harcamış ve örgüt ile ilgili yeterince bilgi sağlamış.Ve bu bilgiler ile birlikte yorumlarını bizlerle paylaşmış.Eğer hala bilderberg toplantıları , üçlü komisyon ve yeni dünya düzeni hakkında bir bilginiz yoksa bu kitabı okumanızı tavsiye ederim .dünyamızın ve ülkemizin geleceği hakkında önemli ipuçları içermekte.Şu an güncel olan ülkemizdeki terör olaylarının ve Büyük ortadoğu projesinin arkasındaki gerçeklere de ışık tutması açısından değerli bir kitap.Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.