Dünyanın Kökeni: Vajina
Dünyanın Kökeni: Vajina
5Yorum
H.Damla
Kitapkurdu
12.05.2019
Kadınlığın evrensel tarihi diyebileceğim çapta bir araştırma ve anlatım! Harika bir kitap ve dilimize kazandırıldığı için Agora Kitaplığına teşekkürler.
Ayşe Eke
Kitapkurdu
09.09.2016
tek kelimeyle harika bir kitaptı her kadın - erkek okumalı..
RabiyaParlal
10.04.2016
Feminist ütopya tadindaki baştacı ☺
sevgili gunluk
Kitapkurdu
01.10.2015
Kitapta vajina ve kadın cinselliği hakkında "bilmek isteyip de sorulamayan her şey"in yanı sıra anatomik, tarihsel ve edebi bilgiler var.İçinde; Kadınlık Üzerine,Sözcük Arayışları,Kadın Üreme Organlarının Anatomisi:Gerçekler,Fizyoloji: Üreme Organlarının(Cinsel) İşlevi Üstüne,Bekâret,Freudyen Düşüncenin Gücü vb. daha bir çok bölüm var.Vajinaya dair kapsamlı ve eğlenceli kültür çalışması bu kitabı herkese tavsiye ederim.
umutkaragoz
18.06.2013
Konu vajina ise bu kitap. Çok iyi araştırılmış ve enfes bir dille yazılmış bir kitap. Yazar kesinlikle konuya hakim. Ayrıca vajina fizyolojisinden bakiriliğe bir çok konuyu incelemektedir.