7Yorum
kurtemiir
Gayet güzel bir polisiye kitabı. Fakat sizi biraz sıkabilir ben şahsen biraz zor bitirdim. Bazen daraltıyor.
SihirliFlut
Hezarfen
Jason Steadman uluslararası dev bir elektronik şirketinin üst düzey satış yetkililerinden biridir. Yazarımız şirketlerin kirli yüzüyle ilgili yazmayı seviyor ve bu konuda da çok başarılı. Sonlarına doğru gerçekten çok gerildim. Sona eriştiğimde derin bir nefes aldım. Yazarın tarzını çok seviyorum. Sizin de seveceğinizi düşünüyorum.
nebu80
ilk biraz yavas gitti ama birkaç bolum sonra iyice sardı... sonu icin biraz acele edilmiş gibiydi daha detaylı anlatım olabilirdi... ama sonuç olarak begendim
Segeligin
Kitapkurdu
Konusu oldukça sürükleyici, yazarın tarzını sevdim. Diğer kitaplarına da bakmayı düşünüyorum.
orbital1976
Kitapkurdu
Baştan sona merak uyandıran , sürükleyici bir roman. Kesinlikle vakit kaybı değil!
21mithrandir
Üstat
Finder ile tanışıp okumaya karar vermekle gerçekten çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.Baştan sona farklı gerilim tarzı ve kusursuz(hatta çok çok iyi) çevirisi ile "harika" ünvanını sonuna kadar hakeden bir yapıt.Uzun zamandir ilk kez roman okurken romandaki karakter ile aynı duyguları yaşadım.Jason ile iş dünyasında ilerlemek isterken yine Jason ile beraber korktum gerildim.Kesinlikle okuyun pişman olmayacaksınız.
Çetin Günduğan
İçinizde kazanma hırsının sonuçları. Bu kadar hırslı olmayın sonu size pahalıya patlayabilir. Muhakkak okuyun.