Bir Kadını Tanımak
Bir Kadını Tanımak
5Yorum
bluesay
Olaydan çok içsel çatışmalar ve ruh hallerinin yansıtıldığı bir kitap. Akıcı bulmadım okurken sıkıldım
Burcu Yaşar
iyi bir polisiye ve gerilim.
seyasen
Hezarfen
emeklilik acaba içe çekilip etrafımızı, yakınlarımızı ve hep bizimle olanları yeniden veya ilk defa tanıma durumumu . yada bir kadını tanımak bukadar kolaymı.
KY-232193
kadınların gecmişten günümüze kadar ezilmişlikleri halla bir yara gibi avuçlarında bir izdir. 100 kadın çok sade ama cok içten bir dille anlatılmıştır bu kitap. ayrıca bir süprizi de içinde barındıran bir yapıya sahip bu süprizin ne olduğunu kitabı alıp okuyanlar görebilirler.
c'est serpil
yazar, israil gizli servisi ajanlarından olan yoel ravidin, karısının ölümünün ardından kendi isteğiyle emekli oluşuyla başlayan, kimliğini bulma çabası, iç çatışmaları ve sorunlarını irdeleyen bu kitabında akıcı bir anlatım kullanmıs. güzel bir kitap