6Yorum
karakule99
12.01.2012
kitap güzel,şirketler hakkında kuruluş tarihleri,yöneticileri hakkında değerli bilgiler vermekte....<br />Standart oil firması hikayesi çok etkileyici....<br />
tasan20
12.10.2011
Tez yapan veya işletme okuyan arkadaşlar için yararlı olabilir fakat merak için okuyan arkadaşlar sıkıcı bulabilirler..
ozersule
16.02.2011
işletme bölüm öğrencisiyim, kitapçıda gezerken gözüme ilişen bir kitap oldu ve bir solukta okudum özellikle iktisat işletme öğrencilerine tavsiye ederim, ayrıca dünyada önemli şirketlerin nasıl kurulduğunu nasıl geliştiğini merak ediyorsanız mutlaka okuyun
ramazan.akca
07.11.2010
Hayatımıza yön veren küresel şirketlerin bugünlere gelişlerinde yaşadıkları dönüm noktası denilebilecek olayları anlatan ve bu şirketler hakkında bilgi edinmemizi (kurucuları,kaç kere el değiştirdiğini,ürünlerini) sağlayan faydalı bir kitap.Özellikle iş kurmak isteyen veya işini geliştirmek isteyen girişimciler için de başvuru niteliğinde bir kitap olabilir.Çünkü kitap işletmelerin başarıları kadar yaşadıkları başarısız kampanya süreçlerine de yer vermiş ve ders almak isteyen kişiler için gerçekten öğretici olmuş.
Bu arada kitabın ilk baskısı 2007'de basılmış ama yurtdışı basımı biraz daha eski tarihli olmalı ki Google'ı ilk 50 'de göremezseniz şaşırmayın.
iyi okumalar dilerim..
ozc87
Kitapkurdu
07.07.2010
İşletme bölümünde okuyorum ve bir hocamın tavsiyesiyle okumuştum gerçektende dünya şirketlerini özet bilgilerlede olsa tanımanızı sağlayacak başarılı bir kitap
capella_5
06.12.2009
Bu kitapta dünya ekonomisine yön veren şirketleri tanıyabilir,onlar hakkında kısa bilgiler edinebilirsiniz. İşletme ve benzeri konulara ilginiz varsa sizin için güzel bir kaynak olabilir.